آشپزی - دستور پخت
-
این اصیلترین و خوشطعمترین غذای بیروت است
هرچند کباب است اما به کبابهای ایرانی اصلا شباهتی ندارد. طرز پخت کباب لحم لبنانی کاملا با طبخ کبابهای ایرانی متفاوت است به همین خاطر هیچ کبابی را نمیتوان نزدیک به طعم آن مثال زد.
-
بفرمائید این هم خاصترین پلویی که میتوانید درست کنید
آذریها با مخلوط حبوبات و رشته و کشمش و خرما، غذایی مغذی و مقوی میپزند که برای مهمانیهای رسمی مناسب است.
-
غذا با کدو سبز | طبع کدو سبز ؛ این افراد کدو سبز نخورند
کدو سبز یکی از سبزیجات مغذی در کنار طعم مطلوبش، از ارزش غذایی بالایی نیز برخوردار است. در این مطلب با طرز تهیه غذا با کدو سبز آشنا میشوید. برای خواندن طرز تهیه کوکوی کدو سبز ادامه این مطلب را بخوانید.
-
شام چی بپزم ؟ | لیست انواع غذا برای شام ؛ این غذاها ساده و ارزان هستند | بهترین زمان خوردن شام چه موقع است ؟
بهترین لیست غذا برای شام درست کردن سالاد و غذاهای رژیمی است. ما در این مطلب شما را با چند نوع غذای ساده و ارزان برای شام آشنا خواهیم کرد.
-
پرطرفدارترین غذای لبنانی را با این روش درست کنید
ایرانیها علاقه خاصی به جوانح دارند. این غذا در بیشتر رستورانهای لبنانی توسط ایرانیها سفارش داده میشود، شاید این پرطرفدار بودن به خاطر ذائقه ایرانیهاست.
-
بورک ترکیهای را با این روش درست کنید
ترکیهایها یک مدل سمبوسه دارند که به جای نان با خمیر خاصی به نام یوفکا آن را میپیچند.
-
پاستای ایتالیایی را این بار خودتان با این روش بپزید
ایتالیاییها پاستا را با سسها و مواد مختلفی میپزند. اگر اهل رژیم نیستید و با غذاهای پرکالری و چرب میانه خوبی دارید، پاستا را با مرغ و سس آلفردو امتحان کنید.
-
روش تهیه پودینگ لذیذ با میوههای تابستانی
اگر طرفدار میوههای ترش هستید ولی نمیتوانید با خیال راحت یک کاسه مخلوط میوههای ترش فصل بخورید، با آنها پودینگ درست کنید.
-
یک کتلت خاص برای آنها که ماهی دوست ندارند
با وجود این همه تبلیغات و توصیههای متخصصان؛ بعضیها همچنان با طعم و مزه ماهی میانه خوبی ندارند و ترجیح میدهند حتی چند ماه یکبار هم از ماهی استفاده نکنند.
-
ساندویچ نان و پنیر و سبزی با روشی متفاوت
ساندویچ نان و پنیر و سبزی که فقط همان نان و پنیر خودمان نیست. این خوراکی ساده در اکثر کشورهای دنیا با اندکی تفاوت استفاده میشود.
-
بهترین روش برای درست کردن کباب کوبیده | با این روش کبابها همیشه به سیخ میچسبد
تابستان و پاییز، فصل سفر؛ فصل کنار رودخانه اتراق کردن و منقل و کباب. فصل اثبات شایستگیهای مردی که میخواهد با آشپزیاش ثابت کند میتواند بهترین غذاها را بپزد و خم به ابرو نیاورد.
-
یک ترکیب بینظیر و خوشمزه از قارچ و مرغ
کرپها انواع و اقسام دارند. البته این تنوع مربوط به فرمول پخت کرپ نیست، چرا که اکثر کرپها با یک مواد و روش پخت میشوند.
-
خاصترین تهچین ایران را شهمیرزادیها درست میکنند
وقتی اسم غذایی را تهچین میگذارند، تصور همه بر این است که این غذا پلویی است قالبی که شکل و ظاهر آن مانند همه تهچینهاست و احتمالا مواد داخل آن متفاوت است.
-
تا حالا کتلت گیاهی خوردهاید؟
معمولا آنهایی که گیاهخوار هستند، به خاطر محدودیتی که در خوردن انواع گوشت دارند، در پخت غذاهایشان زیاد ابتکار به خرج میدهند و سعی میکنند با ترکیب سبزیجات مختلف، مواد غذایی مورد نیاز بدنشان را تأمین کنند.
-
خوشمزهترین کباب ترکیهای را با این روش درست کنید
کباب ترکی فقط همین کبابهای گریلی معروف به شاورما نیست که هر دو نوع مرغ و گوشت قرمز آن در کبابپزیهای ترکی و حتی ساندویچیهای ایرانی سرو میشود.
-
بهترین سس برای دلمه برگ مو را با این روش درست کنید
با اینکه درختهای مو پرشده از انگورهای سفید یا قرمز رسیده ولی این دلیل نمیشود که ما از خوردن یک غذای خوشمزه مثل دلمه برگ مو؛ آن هم مدل بروجردیاش بگذریم.
-
غذای ایرانی که به سبک چینی تهیه میشود
مجموعه سبزیهای فصل همراه با گوشت فیله یا سینه مرغ، ترکیب مقوی و خوشمزهای میشود که با توجه به تنوع مواد معدنی داخل این خوراک، اگر به روش چینیها درست شود، هم لذیذ است هم کمکالری.
-
اگر رژیم دارید این رولت مرغ را درست کنید
یکی از متداولترین روشهای طعمدار کردن مرغ و جوجه با لیموترش و زعفران است ولی اگر از این ترکیب خسته شدهاید، در ضمن به خاطر داشتن رژیم کم کالری مجبور هستید که برای مرغ در رژیم غذاییتان حتما جایی در نظر بگیرید، روش دیگری را برای طعمدار کردن مرغ امتحان کنید.
-
اگر دکتر برایتان گوشت ماهی تجویز کرده این غذا را درست کنید
این تصور که ماهی را باید حتما سرخ کرد تا خوشمزه شود اشتباه است؛ چراکه اگر شما بتوانید ماهی را خوب طعمدار کنید، آبپز و بخارپز آن هم لذیذ است.
-
روش تهیه یک آشِ داغِ کمکالری مخصوص تابستان
با اینکه گرمای هوا به شدت یک ماه قبل نیست ولی حتی در این هوا هم خوردن خوراکیهای داغی مثل آش و سوپ ـ البته اگر طعم ترشی داشته باشند ـ لذت خودش را دارد.
-
پرطرفدارترین غذای ترکیهای را خودتان بپزید
بهترین پیشنهاد برای پخت غذای ترکیهای «لاهماجون» است. این غذای پرطرفدار اصولا در وعده ناهار و گاهی شام سرو میشود. جالب است بدانید گاهی ترکهای اصیل حتی به عنوان صبحانه کامل نیز از این غذا استفاده میکنند.
-
روش تهیه خاص و متفاوت یک سالاد خوشمزه مدیترانهای
اگر در یخچالتان مقداری مرغ پخته از غذای دیشب باقیمانده، یک ظرف سالاد پاستا با مرغ و سبزیجات و میوههای فصل درست کنید. این غذا ی فصل اهالی مدیترانه است.
-
طرز تهیه خورش بامیه به روش خوزستانیها
بامیه از آن جمله سبزیجات پرخاصیتی است که خیلیها بهخاطر بافت لعاب دار آن پس از پخت، چندان تمایلی به خوردنش ندارند.
-
کوفته سوئدی را با این روش تهیه کنید
به محض اینکه اسم کوفته روی غذایی گذاشته میشود، به سرعت کوفته تبریزی تداعی میشود؛ غافل از اینکه حتی سوئدیها هم کوفته خودشان را دارند که برخلاف کوفته تبریزی سرخ میشود.
-
این آلبالو پلو شفته نمیشود
آلبالوپلو از آن غذاهایی است که اگرچه رنگ و لعاب خوبی دارد و برای مهمانها مناسب است ولی با توجه به اینکه به خاطر شهد آلبالو و شکر احتمال شفته شدن پلوی آن زیاد است، خیلیها از پختن این غذا برای مهمانیهای رسمی صرفنظر میکنند ولی یک راهکار وجود دارد.
-
یک پیشنهاد پذیرایی رسمی از مهمانان، بدون مرغ یا گوشت
تابستان است و فصل صیفیجاتی مثل کدو و بادمجان. پس از فرصت استفاده کنید و با بادمجانهای تازه و خوشمزه تابستانی علاوه بر خورشها و خوراکیهای معمولی و متداول، غذای گیاهی متفاوتتری هم بپزید.
-
آشپز تایلندی دستانش را بدون اینکه بسوزد، در روغن داغ فرو میکند
دستهای این آشپز در روغن جوشان هم نمیسوزد
کان تریچان اهل تایلند یکی از آشپزهای عجیب و غریب دنیا به شمار میرود. البته شگفتانگیز بودن تریچان ربطی به هنر آشپزیاش ندارد، بلکه دستهایش او را تبدیل به انسان خاصی کرده است؛ دستهایی که با فرو رفتن در روغن داغ نمیسوزند.
-
حسین اربابی، مبتکر پیتزای قورمهسبزی است و تا به حال با بیشتر غذاهای سنتی کشورمان پیتزا درست کرده است
بفرمایید این هم پیتزا قرمه سبزی! | پیتزای زرشک پلو یا کله پاچه هم میخواهید امتحان کنید؟
نه مغازه پیتزافروشی دارد، نه آشپز است، اما به خاطر علاقهاش به پیتزا تا به حال ابتکارات زیادی انجام داده و تا حدی در این زمینه فعالیت کرد که چند سال پیش با ارائه پیتزای قورمهسبزی در المپیاد پیتزاها، مقام سوم را به دست آورد.
-
با این دمپخت آب بدنتان را تامین کنید!
بوشهریها سبزیپلو ماهی مخصوصی دارند که در پلوی آن به جای سبزیپلویی از گشنیز استفاده کرده و با تمبرهندی آن را مزهدار میکنند.
-
با این روش پرانرژیترین و کاملترین املت دنیا را بپزید
یکی از سریعترین و شاید بتوان گفت خوشمزهترین غذاهای سریع املت است. حالا که دیر به خانه رسیدهاید و زمان زیادی تا شام باقی نمانده یا اینکه نمیدانید برای فردا چه غذای مقوی و پرانرژیای درست کنید، دو قوطی کنسرو تنماهی و ذرت بخرید و دست به کار شوید.