همشهری آنلاین: رژیم غذایی که گوشت به طور کامل از آن حذف شده باشد، خطر ابتلا به برخی از انواع نادر سرطان را کاهش می‌دهد

خبرگزاری آلمان از آکسفورد گزارش داد، بر اساس تحقیق دانشگاه آکسفورد انگلیس، افراد گیاه‌خوار به مراتب کمتر از کسانی که گوشت می‌خورند، به سرطان‌های معده، غدد لنفاوی، مثانه و خون مبتلا می‌شوند.

اما احتمال ابتلا به انواع معمول‌تر سرطان - سینه، روده بزرگ و پروستات - در هر دو گروه یکسان است.

دانشمندان آکسفورد در این تحقیق اطلاعات بیش از 61 هزار بیمار را بررسی کردند.

یک توضیح محتمل برای کمتر بودن موارد ابتلا به سرطان معده در گیاه‌خواران می‌تواند وجود مواد سرطان‌زا در گوشت پخته و فرآوری شده باشد. اگر چه گیاه‌خواران نیز در این تحقیق مبتلا به سرطان روده شده‌اند. در این نوع سرطان هم مصرف گوشت عامل موثری محسوب می‌شود.

با این حال، محققان بر مبنای این تحقیق تغییر رژیم غذایی را توصیه نمی‌کنند. آنها می‌گویند معقول‌ترین مسیر اقدام این است که به سادگی تعادل در مصرف خوراکی‌ها رعایت شود. آنها خاطرنشان کردند که رژیم غذایی تنها عاملی نیست که در ابتلا به سرطان نقش دارد. این تحقیق دیگر معیارهای ابتلای به سرطان همچون سیگار کشیدن، اضافه وزن و کم‌تحرکی را نیز مد نظر قرار داده است.

کد خبر 85856

برچسب‌ها