همشهری آنلاین: خوردن مواد غذایی که هضم آنها آسان باشد و درست جویدن پیش از بلعیدن غذا به جلوگیری از سوزش معده کمک می‌کند.

خبرگزاری آلمان از برلین گزارش داد به گفته انجمن متخصصان امراض داخلی آلمان (BDI)، غذاهای تند و چرب، به شدت چاشنی‌دار یا غذاهای سرخ شده می‌تواند موجب سوزش معده شود.

دیگر عواملی که خطر ابتلا به درد را تشدید می‌کند، شامل غذاهای شیرین و ترش، قهوه، چای و سیگار است.

سوزش معده به خاطر معیوب بودن کارکرد ماهیچه پایین مری، ماهیچه مدوری که قسمت پایین مری را می‌پوشاند، رخ می‌دهد. این امر باعث می‌شود اسید معده به مری بازگردد و پوشش مخاطی را تحریک می‌کند. [مفاهیم: ریفلاکس معده به مری چیست؟]

این انجمن توصیه می‌کند مبتلایان به سوزش معده برای کمک به جلوگیری از برگشت اسید معده به بخش بالایی بدن‌شان هنگام دراز کشیدن بالشی را زیر بخش بالاتنه خود بگذارند.
پوشش مناسب، وزن مناسب بدن و تمرین ورزشی مرتب هم سودمند است. اما تمرین ورزشی فورا پس از غذا خوردن می‌تواند به سوزش معده منجر شود.

کد خبر 87465

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار