همشهری آنلاین: لیستریوز یک عفونت باکتریایی است که از غذا یا نوشیدنی آلوده منتقل می‌شود.

 این عفونت می‌تواند برای زن باردار و جنین در حال رشد او عوارض وخیمی داشته باشد، از جمله سقط جنین یا زایمان زودرس.

این توصیه‌ها به زنان باردار کمک می‌کند که خطر ابتلا به لیستریوز را بکاهند:

  • از خوردن گوشت‌های پردازش‌شده کارخانه‌ای مانند هات‌داگ و کالباس و مانند آنها خودداری کنید که مگر آنکه آن را با مایکروویو یا اجاق معمولی تا حد بخار بلند شدن پخته باشید.
  • از خوردن شیر غیرپاستوریزه (شیر خام) یا غذاهایی که دارای آن هستند خودداری کنید. پنیرهایی که از شیر پاستوریزه درست شده‌اند، اشکال ندارد.
  • از سالاد گوشت قرمز، سالاد مرغ، سالاد تخم‌ مرغ، سالاد تون و سالاد غذاهای دریایی آماده که در فروشگاه‌ها عرضه می‌شود، خودداری کنید.
  • از خوردن غذاهای دریایی دودی و پاته که نیاز به قرار گرفتن در یخچال دارند،‌ خودداری کنید.

 HealthDay News

کد خبر 92393

برچسب‌ها