مجموع نظرات: ۱۱
سه‌شنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۲:۱۰
۳ نفر

اسفناج سبزی‌ای مغذی و مفید است که معمولاً روش استفاده آن در غذاهای  رایج کمی از خاصیت آن را از بین‌می‌برد. اما اسفناج بخارپز تمامی خواص خود را نگه می‌دارد.

کوکو

همشهری آنلاین: ظاهر زیبای کوکوی شیر با اسفناج هم بچه‌ها را جذب خواهد کرد، هم بزرگترها را. این غذا را درست کرده و همراه با نان به‌عنوان یک غذای کامل همراه  خود ببرید.

مواد لازم

۲۰۰ گرم اسفناج بخارپز شده
یک لیوان شیر پرچرب
۱۰ ق س آرد سفید
مقدار کمی زعفران
یک عدد پیاز
۵ عدد تخم‌مرغ
نمک و فلفل
کمی روغن

۱. ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده در مقدار کمی روغن تفت دهید. اسفناج و نمک و فلفل را هم اضافه کنید.  

۲. تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی جداگانه خوب بزنید (حدود سه دقیقه)، شیر را هم به آن اضافه کنید و آرد را کم‌کم بیفزایید.

۳. مخلوط اسفناج و پیاز را اضافه کنید و زعفران را هم داخل مواد بریزید و مخلوط کنید.

۴. پس از آن قالب نچسب مخصوص فر را با کمی روغن چرب کنید و مواد را داخل آن بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت ۱۵۰ سانتی‌گراد داخل فر قرار دهید.

کد خبر 766649
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 7
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 4
  • IR ۰۸:۰۴ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۳
    7 2
    الکی میگه نیترات داره اسفناج نخورید 😅😅😅
  • ثوری IR ۱۰:۳۱ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۳
    11 0
    اخه عزیزم میخواهی کاری بکنی اگاهانه تر انجامش بده همه دکترا مگن کلسیم با اهن مخلوط نکنین اما باز شما اسفناج و شیر قاطی کردی و منتشر میکنی وای وای وای ۲۲۵
  • سحر IR ۱۰:۵۱ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۳
    17 1
    با سلام . والا ظاهر این کوکو ما رو جذب نکرد . چه برسه به بچه ها . ماکارونی بهتر نیست ؟؟؟؟؟؟؟
  • IR ۱۲:۳۶ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۳
    13 5
    این غذا همون نرگسیه
  • حسحی IR ۱۴:۰۵ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۳
    4 2
    عاااااااااااااااللللللِلللللللللللللییییییییییی خیلی عالی بود
  • IR ۲۰:۴۹ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۳
    2 5
    این غذا را مردم شهر شاهپور آباد در استان لرستان هم درست می کنندولی به جای اسفناج از تره کوهی استفاده می کنند.
  • آرشین IR ۲۱:۰۰ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۳
    7 4
    به جای اسفناج از پونه وحشی استفاده کنید هم خوش بوهست و طعمش بهتره