با راه‌اندازی مدرن‌ترین و پیشرفته‌ترین مرکز نظارت تصویری در پهنه جنوب شهر تهران در محدوده منطقه١٦ امکان پوشش کامل و نظارت تصویری شامل مسائل ترافیکی، تصادفات رانندگی، خدمات شهری، امداد و نجات و حتی سرقت تجهیزات و المان‌های شهری و ترافیکی فراهم شد.

دوربین بزگراه

به گزارش همشهری آنلاین، این مرکز پیشرفته نظارت تصویری با حضور سید «مجتبی شفیعی» معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار تهران، سید «مرتضی روحانی» شهردار منطقه١٦، «علی‌محمد کریم‌پور» معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار منطقه١٦ و مدیران راهور به بهره‌برداری رسید.

شهردار منطقه ١٦ درباره امکانات و ویژگی‌های ممتاز مدرن‌ترین مرکز نظارت تصویری در پهنه جنوب تهران گفت: «این مرکز دارای امکاناتی از جمله بخش ویدیو وال با مساحت ١٢ مترمربع است. در اینجا علاوه بر نیروی مجرب و آموزش دیده نظارت تصویری، نماینده پلیس راهور مناطق پهنه جنوب تهران و بزرگراه‌ها اقدام به ثبت گزارش‌های ترافیکی و وقایع مختلف از جمله تصادفات رانندگی، خرابی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی و حتی آسیب و خسارت به گاردریل‌ها و تاسیسات شهری و همچنین حریق و امداد و نجات می‌کنند و در صورت لزوم شهرداران شب نیز در مرکز فوق حضور پیدا خواهند کرد.»

«سید مرتضی روحانی» ادامه داد: «این مرکز با توانایی پوشش بیش از ١٦٠ دوربین نظارت تصویری، علاوه بر پوشش کامل بزرگراه آزادگان، حوزه شبکه معابر جنوبی پایتخت را به لحاظ ترافیکی، خدمات شهری و حتی سرقت‌ تجهیزات و المان‌های شهری مورد رصد و پیگیری قرار می‌دهد.»

 پیشرفته‌ترین مرکز نظارت تصویری پهنه جنوب شهر تهران دارای تجهیزات و امکانات دیگری همچون ۱۰۰ مترمربع سالن، ۶ اپراتور ثابت، ۱۲ مترمربع وال‌مپ، مرکز u.p.d اختصاصی و مدرن نصب شده توسط فاوا، ۱۰ کامپیوتر فوق پیشرفته با ۱۰ مانیتور فلت و ۱۷ کنترلر ویدئو وال است.

کد خبر 706370

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار کوچه پس کوچه

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha