یک استارت‌آپ ایرانی متشکل از گروهی از متخصصان صنایع غذایی و بیوتکنولوژی و فیتوشیمی اقدام به تولید گوشت گیاهی بر پایه ایزوله‌های پروتئین کرده است.

گوشت گیاهی

به گزارش همشهری آنلاین، به گفته این استارت‌آپ، این گوشت گیاهی که با ضریب شباهت بالای ۸۰ درصد نسبت به گوشت قرمز در قالب گوشت تکه‌ای، چرخ‌شده و برگر عرضه می‌شود، نه تنها طعم و بافت گوشت حیوانی را دارد، بلکه با بهره‌مندی از چندین منبع پروتئینی گیاهی پروفایل کاملی از اسید آمینه‌های مورد نیاز بدن را نیز ارائه می‌کند.

تولید گوشت گیاهی توسط یک استارت‌آپ ایرانی | ارزان‌تر و مغذی‌تر

از این رو این محصول در مواد مغذی با گوشت قابل رقابت است و به‌دلیل نداشتن عناصر غیرسودمند موجود در گوشت قرمز همچون کلسترول، جایگزین مناسبی برای انواع گوشت حیوانی به حساب می‌‏آید.

فرشید شریفیان، مدیر پروژه این استارت‌آپ می‌گوید: «مهم‌ترین مزیت گوشت گیاهی قیمت عرضه ارزان در کنار ارزش تغذیه‌ای تقویت‌شده بر پایه پروتئین‌های گیاهی در رقابت با گوشت و محصولات مشابه است.»

تولید گوشت گیاهی توسط یک استارت‌آپ ایرانی | ارزان‌تر و مغذی‌تر

کد خبر 694909

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار فناوری‌

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha