مجموع نظرات: ۲
یکشنبه ۱۹ دی ۱۴۰۰ - ۰۶:۱۴
۰ نفر

پروفسور دیوید گان، دانشمند انگلیسی معتقد است مصرف بیش از حد شکر منجر به تسریع پیری می‌شود.

قند

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از اسپوتنیک، این محقق چهره ششصد نفر را مورد مطالعه قرار داد، سطح قند خون آنها را اندازه گرفت و شرکت‌کنندگان را به چهار گروه تقسیم کرد. مشخص شد افرادی که کمترین میزان قند را داشتند، پوست جوان‌تری داشتند و بالعکس. قند به رگ‌های خونی آسیب می‌زند اما تاثیر این محصول بر روی بدن به همین جا ختم نمی‌شود.

در مقاله منتشره آمده است: تولید رادیکال‌های آزاد «مقصر اصلی» پیری است. بدون دخالت آنتی اکسیدان‌ها، تعداد زیادی از سلول‌ها شروع به مردن می‌کنند. در نتیجه، پوست خشک می‌شود، چین و چروک‌های ظریف ظاهر می‌شود و هیچ‌کدام از محصولات مراقبتی نمی‌تواند با این پدیده‌ها مقابله کند. با گذشت زمان، پوست، نرمی و قابلیت ارتجاعی خود را از دست می‌دهد و چین و چروک‌ها عمیق‌تر می‌شوند.

در عین حال خاطرنشان می‌شود که ترک کامل شکر غیرممکن است و فقط باید مصرف برخی از محصولات را کاهش داده و نباید میوه‌ها و برنج را که حاوی قند طبیعی هستند از رژیم غذایی حذف کنید.

در مقاله توصیه شده: هر چه کمتر کوکاکولا، بستنی، ماکارونی و سایر محصولات آردی مصرف کنید، بهتر است.

علاوه بر این، باید مصرف الکل را قطع کرد و اسیدهای چرب ترانس را تا حد امکان کاهش داد. اسیدهای چرب ترانس در ساندویچ، کلوچه، پای، غذاهای دودی و سرخ شده یافت می‌شود و به این دلیل مصرف آنها را هرچه کمتر کنید.

کد خبر 648616

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تندرستی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 1
  • بلو IR ۰۶:۵۰ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۹
    1 0
    خوبه