یک متخصص تغذیه گردو، بادام، پسته و بادام هندی را برای تامین انرژی و عادی‌سازی عملکرد سیستم قلب و عروقی مفید می‌داند اما معتقد است آجیل در صورت مصرف نادرست به بدن آسیب می‌رساند.

nuts

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از اسپوتنیک آرتیوم لئونوف، متخصص تغذیه روس گفت: آجیل حاوی بسیاری از عناصر ماکرو و میکرو مفید، فیبر و پروتئین است، همچنین حاوی موادی است که آنزیم‌ها را سرکوب می‌کند.

از سوی دیگر تمام مواد مفید موجود در آجیل در حالت غیرفعال بوده و با نگهدارنده‌های طبیعی محدود شده‌ و هیچ فایده‌ای برای بدن ندارند. اما آب، نگهدارنده‌های طبیعی را همانطوری که در طبیعت در نظر گرفته خنثی می‌کند و به این دلیل آجیل‌ها اگر شش تا هشت ساعت در آب خیسانده شوند برای مصرف مفید هستند.

این متخصص تغذیه در پایان گفت: این تنها راه برای به دست آوردن تمام قدرت طبیعت است که در آجیل وجود دارد.

آجیل به مخلوطی از خشکبار گفته می‌شود که بنا بر سلایق و مدل‌های گوناگون، ترکیبات آن فرق می‌کند. آجیل از دیرباز به یکی از نمادهای فرهنگ ایرانی بدل شده است، به صورتی که برخی از مراسم سنتی ایرانیان (مانند نوروز و یلدا) تنها با حضور آجیل مفهوم خود را پیدا می‌کنند.

کد خبر 634615

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha