یک متخصص تغذیه خوردن خربزه برای برخی افراد را مضر می‌داند.

خربزه

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از اسپوتنیک،‌ اولگا کوروروا نوشت: خربزه با وجود کالری کمی که دارد به‌خوبی هضم می‌شود: حدود ۳۵ کیلوکالری در ۱۰۰ گرم خربزه وجود دارد. خربزه را نباید با معده خالی یا با غذای دیگر یا با میوه دیگر خورد، زیرا باعث ایجاد گاز یا اسهال می‌شود. 

وی گفت: بهترین گزینه این است که یک ساعت بعد از غذا، خربزه بخورید.

به گفته این متخصص تغذیه، در صورت تشدید پانکراتیت حاد (التهاب لوزالمعده)، کوله سیستیت (التهاب کیسه صفرا)، زخم معده، باید از خوردن خربزه اجتناب شود.

کوروروا  هشدار داد: از آنجا که خربزه به عنوان یک ملین ملایم عمل می‌کند، در صورت بروز هرگونه اختلال در کار روده‌ها نیازی به مصرف آن نیست: این محصول می‌تواند مشکلات روده را تشدید کند.

خربزه حاوی ویتامین C بیشتری نسبت به هندوانه است. صد گرم خربزه حاوی حدود ۳۶ میلی‌گرم ویتامین C است، در حالی که هندوانه حاوی حدود هشت میلی‌گرم است. این بدان معنی است که شما برای تأمین نیاز روزانه اسید اسکوربیک، که برای بزرگسالان ۷۰-۱۰۰ میلی گرم است، فقط ۲۰۰ گرم خربزه بخورید برای بدن کافی است. ویتامین C نه‌تنها برای ایمنی مهم است که اثر مفیدی هم روی پوست دارد.

کد خبر 618785

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 24
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • عبدالحق AF ۱۳:۵۵ - ۱۴۰۰/۰۵/۱۴
    31 12
    سفید شدن پوست ودور شدن لکه ها

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار