با دنبال کردن مرحله به مرحله طرز تهیه این سس که در ادامه آمده، یک سس آلفردوی معرکه مثل همان رستورانی که عاشق پاستاهای آن هستید، تهیه کنید.

Alfredo Sauce - سس آلفردو - پاستا

به گزارش همشهری آنلاین، بهترین سس آلفردو سسی است که با ترکیب مناسبی از کره، پنیر پارمسان و خامه تهیه شده باشد. با این که طرز تهیه این سس بسیار راحت است، اما اگر شما مواد را به موقع اضافه نکنید یا به اندازه تفت ندهید، بافت و طعم خوبی به دست نمی‌آورید. بنابراین با دنبال کردن مرحله به مرحله طرز تهیه این سس که در ادامه آمده، یک سس آلفردوی معرکه مثل همان رستورانی که عاشق پاستاهای آن هستید، تهیه کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پاستا | ماکارونی را با این روش جذاب‌تر درست کنیم

مواد لازم برای تهیه سس آلفردو

کره ۱/۴ پیمانه
سیر ۲ حبه
خامه پرچرب یک لیوان
پنیر پارمزان ۱/۴ پیمانه
جعفری یک قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه سس آلفردو

► مرحله اول: ذوب کردن کره

کره را در دمای محیط گذاشته تا نرم شود سپس داخل یک شیر جوش ریخته و روی حرارت می‌گذاریم تا ذوب شود.

► مرحله دوم: اضافه کردن سیر

وقتی کره خوب ذوب شد سیر رنده شده را به کره اضافه و به مدت ۳۰ ثانیه هم بزنید تا عطر سیر خارج شود.
به جای سیر می‌توان از پودر سیر استفاده کرد ولی عطر سیر تازه سس را لذیذتر می‌کند.
اگر مایلید از پودر سیر استفاده کنید به ازای هر حبه سیر از یک قاشق مرباخوری پودر سیر استفاده کنید.

► مرحله سوم: اضافه کردن خامه و پنیر

خامه را به مخلوطمان اضافه می‌کنیم و سریع هم می‌زنیم تا یکدست شود سپس پنیر پارمزان را افزوده حدود ۲ الی ۳ دقیقه هم بزنید تا غلیظ شود.

► مرحله آخر

در انتها نمک و فلفل را به سس آلفردو می‌زنیم و از روی حرارت برمی‌داریم و یک قاشق غذاخوری جعفری را اضافه می‌کنیم. سس آلفردو خوشمزه ما حاضر است.

طرز تهیه سس آلفردو به سبک رستوران‌ها

نکات کلیدی در تهیه سس آلفردو

  • در بعضی از رسپی‌ها از شیر با آرد استفاده می شود که ترکیب آنها سس را بسیار سنگین می‌کند.
  • به جای کره می‌توانید روغن زیتون را جایگزین کنید.
  • این سس به صورت گرم سرو می‌شود.
  • در بعضی غذاها به سس آلفردو، قارچ تفت داده نیز اضافه می‌کنند.
  • این میزان سس برای ۵۰۰ گرم پاستا مناسب است.
  • وقتی سس را از روی حرارت بردارید خودش را می‌گیرد و غلیظ‌تر می‌شود.
  • می‌توان به جای کره از روغن زیتون مخصوص پخت و پز استفاده کرد.
  • اگر مایل بودید سس آلفردو با آرد تهیه کنید به جای خامه از شیر ولرم استفاده کنید و یک قاشق غذاخوری آرد در سس به کار ببرید.
  • در این صورت پس از تفت دادن سیر آرد را در تابه بریزید تا بوی خامی آن گرفته شود و مدام با هم زن مفتولی هم بزنید تا گلوله‌های آرد باز شود. پس از آن شیر را به‌تدریج اضافه کنید و سریع هم بزنید تا گلوله آرد در سس دیده نشود. اجازه دهید شیر بجوشد تا زمانی که مایه‌ای به غلظت فرنی گرم به دست آید و بعد پنیر را اضافه و زیر شعله را خاموش  کنید.
  • اگر در سس گلوله آرد وجود داشت نگران نشوید؛ فقط کافی است آن را از صافی رد کنید تا یکدست شود. (دقت کنید مخلوط آرد و شیر را پیوسته هم بزنید چون آرد سریع ته‌نشین می‌شود و ممکن است بسوزد.)

► در تهیه این مطلب از منابع گوناگونی مانند ایران‌کوک، پارسی‌دی و کتاب کاله استفاده شده است.

کد خبر 598900

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار