جمعه ۲۴ خرداد ۱۳۸۷ - ۱۵:۱۳
۰ نفر

همشهری‌آنلاین: چای کیسه‌ای که تاریخ به‌کارگیری آن به سال ۱۹۰۸ در آمریکا باز می‌گردد، در ماه ژوئن ۲۰۰۸ صدمین سالگرد تولد خود را جشن می‌گیرد.

به گزارش خبرگزاری نووستی به نقل از روزنامه تلگراف، اختراع چای کیسه‌ای کاملاً اتقاقی بود.

توماس سالیوان بازرگان نیویورکی چای، زمانی که نمونه کالای خود را برای مشتریان ارسال می‌کرد، برای کاهش هزینه‌های خود، چای را در مقادیر کم و در کیسه‌های کوچک ابریشمی می‌فرستاد.

مشتریان که متوجه زیرکی بازرگان نشده بودند، کیسه را در آب جوش قرار دادند. بدین ترتیب روشی جدید برای دم کردن چای ایجاد شد.

پیش از آن دم کردن چای نیاز به زمان و تلاش بسیاری داشت.

اکنون در آمریکا روزانه ۱۳۰ میلیون چای کیسه‌ای استفاده می‌شود.

تولید انبوه چای کیسه‌ای در سال ۱۹۵۳ آغاز شد و کمی تغییر یافت، به جای کیسه‌های ابریشمی از تنزیب (پارچه‌های صافی کتانی) و سپس از کیسه‌های کاغذی استفاده شد.

در کیسه‌های کنونی چای بطور متوسط ۳.۱۲۵ گرم چای وجود دارد.

کد خبر 54789

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز