دانشمندان آمریکایی خبر از کشف فوایدی جدید مربوط به مصرف کافئین دادند.

قهوه

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از اسپوتنیک، دانشمندان آمریکایی از دانشگاه ایلینویز دریافتند که کافئین می‌تواند آثار منفی سوء‌تغذیه را جبران کند، زیرا باعث کاهش رسوب لیپیدها و کاهش تری‌گلیسیرید می‌شود.

در آزمایش‌های صورت‌گرفته، موش‌هایی که به مدت ۴ هفته کافئین از چای ماته دریافت کردند، ۱۶ درصد اضافه‌وزن کمتر و ۲۲ درصد چربی کمتری در مقایسه با آنهایی که ماته فاقد کافئین دریافت کردند، داشتند. در تمام این مدت، رژیم غذایی آنها شامل ۴۰ درصد چربی، ۴۵ درصد کربوهیدرات و ۱۵ درصد پروتئین بود و مقدار کافئین مصرفی معادل ۴ فنجان قهوه برای انسان بود.

ماته (چای پاراگوئه)، یک نوع نوشیدنی ساخته‌شده از برگ‌های خردشده و شاخه‌های جوان هالی (خاس) پاراگوئه است. ماته سرشار از کافئین است.

لازم به ذکر است که همین نتایج با استفاده از کافئین مصنوعی و کافئین حاصل از قهوه نیز حاصل شدند.

در آینده، فهم اینکه چگونه کافئین می‌تواند به مبارزه با اضافه‌وزن، چاقی و اختلالات متابولیکی کمک کند، در پیش روی دانشمندان قرار دارد.

کد خبر 472128

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 0 =