همشهری آنلاین: بال مرغ کبابی با سیر و پنیر پارمیسان غذایی است که مهمانان شما به آن جواب رد نمی‌دهند.

آشنایی با روش تهیه بال مرغ کبابی با سیر و پنیر پارمیسان

بال مرغ کبابی با سیر و پنیر پارمیسان

  • مواد لازم براى تهیه بال مرغ کبابی با سیر و پنير پارميسان به تعداد ۴ تا ۶ نفر:

۱/۵ کیلو بال مرغ

يك قاشق غذاخورى روغن

۱/۲ فنجان کره

يك قاشق چای‌خورى پودر سیر

يك قاشق چای‌خورى پاپریکا

يك قاشق چای‌خورى فلفل سیاه

يك قاشق چای‌خورى نمک

۱/۲ قاشق چای‌خورى فلفل قرمز درشت

۱/۲ فنجان پنیر پارمیسان

  • طرز تهیه بال مرغ کبابی با سیر و پنير پارميسان:

بال‌هاى مرغ را چرب کرده، و روى باربیکیو گازى یا منقل ذغالى چیده تا پخته شود،

در این فاصله، کره را آب کرده، و با بقیه مواد لازم مخلوط کنيد.

، بالهاى پخته را به ٣/۴ مخلوط کره آغشته کرده و مجددا روى حرارت بالا کباب کرده تا برشته و قهوه اى شوند.

از روى حرارت برداشته و باقى مخلوط کره را روى بال‌ها ریخته و کمى پنير پارمیسان هم روى آن‌ها می‌پاشیم و با سس دلخواه سرو می‌کنیم.

نوش جان و لذت ببرید!

foodfa.com

کد خبر 344752

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 6 =