سه‌شنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۷
۰ نفر

همشهری آنلاین: شیشلیک واژه‌ای ترکی به معنای کباب سیخی است و طرفداران زیادی را به خود اختصاص داده است.

آشنایی با روش تهیه شیشلیک مخصوص
  • مواد لازم برای سه نفر

 گوشت راسته گوسفندی با استخوان ۶۰۰ گرم

پیاز دو عدد

آب لیمو ۱/۳پیمانه

فلفل دلمه‌ای یک عدد

روغن زیتون نصف پیمانه

کره ۵۰ گرم

زعفران دم کرده یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

شیشلیک مخصوص

  • طرز تهیه
  • گوشت را که به استخوان متصل است، قطعه قطعه کرده با پیاز خردشده، روغن زیتون، زعفران و آب لیمو مخلوط کنید. روی آن را نمک و فلفل بریزید و بگذارید نصف روز در محل خنکی بماند تا ترد شود. 
  • سپس قطعات گوشت را به ترتیب به سیخ باریک و بلند بکشید و مانند کباب معمولی روی آتش بپزید. کباب را باید آبدار بردارید و در ظرف مناسب گذاشته روی آن کره بریزید.

http://akairan.com/

کد خبر 333429

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha