بال مرغ کبابی با سیر و پنیر پارمیسان غذایی است که هیچ‌کس به آن جواب رد نمی‌دهد. در این مطلب با طرز تهیه مرغ کبابی با سیر و پنیر پارمیسان آشنا می‌شوید.

بال کبابی - Grilled chicken wings

به گزارش همشهری‌آنلاین، بال مرغ از جمله اعضای مرغ است که طرفدار زیاد دارد. بال مرغ به شکل های مختلفی مصرف می‌شود که خوشمزه‌ترین شکل مصرف بال مرغ، کباب بال مرغ است. کتف و بال مرغ کبابی از غذاهای خوشمزه بین‌المللی است که با طعم‌ها و دستورهای بسیار متنوعی تهیه می‌شود. این غذای خوشمزه را می‌توانیم روی منتقل و با زغال درست کنیم یا درون فر کباب کنیم. موادی که برای طعمدار کردن کتف و بال مرغ استفاده می‌کنیم سلیقه‌ای است و می‌توانیم به دلخواه آنها را تغییر دهیم.

مواد لازم برای تهیه بال مرغ کبابی با سیر و پنیر پارمیسان (برای ۴ تا ۶ نفر)

۱/۵ کیلو بال مرغ
یک قاشق غذاخوری روغن
۱/۲ فنجان کره
یک قاشق چای‌خوری پودر سیر
یک قاشق چای‌خوری پاپریکا
یک قاشق چای‌خوری فلفل سیاه
یک قاشق چای‌خوری نمک
۱/۲ قاشق چای‌خوری فلفل قرمز درشت
۱/۲ فنجان پنیر پارمیسان

طرز تهیه بال مرغ کبابی با سیر و پنیر پارمیسان

طرز تهیه بال مرغ کبابی با سیر و پنیر پارمیسان

بال‌های مرغ را چرب کنید و روی باربیکیو گازی یا منقل زغالی بچینید تا پخته شوند. در این فاصله، کره را آب کنید و با بقیه مواد لازم مخلوط کنید. بال‌های پخته را به ٣/۴ مخلوط کره آغشته کنید و مجددا روی حرارت بالا کباب کنید تا برشته و قهوه‌ای شوند. بال‌ها را از روی حرارت بردارید و باقی مخلوط کره را روی بال‌ها بریزید و کمی پنیر پارمیسان هم روی آن‌ها بپاشید و با سس دلخواه سرو کنید.

منبع: foodfa

کد خبر 344752

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار