همشهری آنلاین: برای تنوع، رول املت اسفناج و ژامبون را جایگزین املت گوحه فرنگی کنید.

آشنایی با روش تهیه رول املت اسفناج و ژامبون
  • مواد لازم برای تهیه رول املت اسفناج و ژامبون:

۵ عدد تخم مرغ

٣٠٠ گرم ژامبون مرغ

نیم کیلو اسفناج

٣ قاشق غذاخوری روغن

۱/۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه

نمک به میزان دلخواه

رول املت اسفناج و ژامبون

  • طرز تهیه رول املت اسفناج و ژامبون :

ابتدا اسفناج‌ها را شسته و خورد می‌کنیم و همراه فلفل سیاه و ١/۵ فنجان آب روی شعله ملایم می‌گذاریم تا بخار‌پز شود. در این حین داخل یک کاسه تخم مرغ‌ها و نمک را خوب بهم می‌زنیم و داخل تابه که قبلا چرب کرده‌ایم می‌ریزیم.

وقتی یک طرف املت طلایی شد با کمک کباب برگردان و یک قاشق آن را برمی‌گردانیم و ژامبون‌ها را روی آن می‌چینیم و سپس اسفناج‌ها را که کاملا آب آن‌ها را گرفته این روی ژامبون‌ها می‌ریزیم و پخش می‌کنیم و اجازه می‌دهیم طرف دیگر هم بخوبی برشته شود و در آخر املت را به صورت رولت می‌پیچیم.

نوش جان و لذت ببرید !

foodfa.com

کد خبر 351029

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 7 =