دوشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۷
۰ نفر

همشهری آنلاین: رییس پلیس راهنمایی و رانندگی پایتخت با اعلام تمهیدات عید فطر گفت: نماز عید فطر امسال در دانشگاه برگزار می‌شود.

حسین رحیمی

به گزارش ایسنا، سردار حسین رحیمی صبح امروز در جلسه هماهنگی دستگاه‌های اجرایی برای اجرای مرحله دوم طرح تابستانه در تشریح اقدامات صورت گرفته برای نماز عید سعید فطر، با بیان اینکه کمیته حمل و نقل با مسئولیت پلیس راهور تهران تشکیل شد، گفت: برنامه‌ریزی‌ها برای برگزاری هر چه باشکوه‌تر نماز عید سعید فطر در تهران انجام شده است.

وی با بیان اینکه پیش از این مقرر شد که نماز عید سعید فطر در مصلی تهران برگزار شود، اما به دلیل آماده نشدن این محل، دانشگاه تهران برای برگزاری نماز انتخاب شد، گفت: با تعیین دقیق روز عید، برنامه‌های ترافیکی از نیمه شب عید اجرایی می‌شود.

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی پایتخت با بیان اینکه در این روز 13 مسیر برای تاکسیرانی تعیین شده است، گفت: 50 ون و تاکسی در سه محل برای گم‌شدگان در نظر گرفته شده است.

رحیمی با بیان اینکه اتوبوس‌های شرکت واحد در 80 میدان برای انتقال نمازگزاران مستقر خواهند شد، گفت: محل استقرار اورژانس و آتش‌نشانی نیز جانمایی شده است تا مراسم نماز نسبت به گذشته هر چه باشکوه‌تر برگزار شود.

ثبت بزرگترین عملیات ترافیکی در روز گذشته

رحیمی با بیان اینکه روز گذشته بزرگترین عملیات ترافیکی با موفقیت تمام و ثبت شد، گفت: روز گذشته با مراسم تحلیف رییس‌جمهور، 139 مسیر بدون یک اشتباه، اسکورت انجام شد و تا نیمه‌های شب نیز پایان یافت و این اقدام تجربه بزرگی بود که از اجلاس سران کسب شده است.

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی پایتخت همچنین در مورد برنامه‌های ترافیکی روز قدس و شب‌های احیاء نیز گفت: تمهیدات ترافیکی به گونه‌ای اعمال شد که مردم در حداقل زمان ممکن پس از اتمام مراسم به منازلشان منتقل شدند.

1400 اکیپ راهداری در جاده‌های کشور

همچنین شهریار افندی‌زاده - رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در نشست هماهنگی دستگاه‌های اجرایی در مرحله دوم سفرهای تابستانی در مورد تمهیدات و برنامه‌های سازمان راهداری، گفت: هماهنگی‌های لازم و جلسات در مورد حمل و نقل عمومی با شرکت‌ها و انجمن‌های مربوطه انجام شده است تا حمل و نقل جاده‌ای بتواند با دقت و ایمنی بیشتری در دور دوم سفرهای تابستانه حضور داشته باشد.

وی با بیان اینکه 19 هزار و 500 دستگاه اتوبوس برون شهری، 35 هزار مینی‌بوس و 36 هزار سواری در این مرحله طرح حضور دارند، گفت: 1400 اکیپ در بخش راهداری فعالیت دارند.

رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در مورد اقدامات این سازمان در راستای بهسازی جاده و رفع نقاط کور به نصب 32 هزار علائم، 974 تابلو و ایجاد 195 کیلومتر شیار و همچنین اصلاح 2400 کیلومتر شیب، 900 کیلومتر شانه‌سازی و 100 کیلومتر آسفالت اشاره کرد و گفت: همچنین این سازمان نسبت به رفع نقاط حادثه‌خیز یا آشکار کردن نقاط 200 منطقه اقدام کرده است.

افندی‌زاده همچنین با اشاره به ابلاغ دستورالعمل جدید مبنی بر حضور راهداران در هر 10 کیلومتر در کنار جاده‌ها، در مورد پیشنهاد استفاده پلیس از دوربین‌های راهداری، گفت: این استفاده می‌تواند دوطرفه باشد و علاوه بر آنکه پلیس از دوربین‌های راهداری استفاده کند. راهداری نیز بتواند از دوربین‌های پلیس استفاده کرده که این مهم از منظر ما مشکلی ندارد و تنها باید بسترهای فیبر نوری آماده شود.

وی در مورد درخواست نماینده امداد خودرو در مورد ساماندهی امدادهای متفرقه نیز گفت: ساماندهی نباید به این معنا باشد که تنها امدادخودروهای شرکت‌های بزرگ مستقر شده و بقیه تعطیل شوند و باید در جلسات ساماندهی تمامی شرکت‌ها حتی امداد خودروهای بزرگ حضور داشته باشند و این گونه نباشد که این گونه شرکت‌های بزرگ در جلسات حضور پیدا نکنند.

رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای با اشاره به حضور حداکثری برخی امداد خودروها در برخی جاده‌ها، گفت: در مقاطعی شاهد حضور حداکثری امداد خودروها در بعضی جاده‌ها هستیم. چرا که تردد در این مسیرها بیشتر است که باید در این زمینه نیز ساماندهی صورت گیرد.

همچنین در ادامه این جلسه هماهنگی، دکتر شجاعی- رییس پزشکی قانونی در مورد آمارهای سه ماهه اول سال جاری با اشاره به کاهش شش درصدی تلفات، گفت: خوشبختانه شاهد سیر نزولی تصادفات و کشته‌های ناشی از حوادث هستیم. اما این مسئله را نیز در نظر بگیرید که این میزان تلفات نسبت به عدد مطلق حساب شده و اگر بخواهیم افزایش تعداد خودرو و یا مسافرت‌ها را نیز لحاظ کنیم، میزان کاهش‌ها بسیار فراتر از این رقم اعلام شده است.

کد خبر 225978
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز