چهارشنبه ۲۷ دی ۱۳۹۱ - ۱۰:۴۱

همشهری آنلاین: مجله مربا یکی از زیرمجموعه‌های بخش تغذیه در سایت همشهری آنلاین است.

معمولا یکی از اهداف تولید مربا حرارت دادن به میوه‌های فصل برای افزایش ماندگاری آنها در روزهای غیرفصل‌شان است؛ اما به نظر نمی‌رسد که این هدف، مهم‌ترین هدف تولید مربا باشد.

در واقع شاید بتوان گفت تولید مربا با هدف ایجاد تنوع در سفره غذایی خانواده‌ها و گنجاندن یک غذای جدید در صبحانه افراد بوده است.

از آن‌ جا که افراد خوش سلیقه به خصوص خانم‌ها به دنبال روش‌های خاص و مناسبی برای تهیه انواع مرباجات هستند تا سفره خود را مخصوصا در وعده صبحانه با آن رنگین کنند در این بخش سعی کرده‌ایم روش‌های تهیه انواع مرباجات را مانند مربای سیب، مربای زردالو، مربای هلو، مربای گوجه سبز را به روشی آسان توضیح دهیم.

امیوارم این بخش مورد توجه شما قرار گیرد.

more آشنایی با مجله مقدمات آشپزی

more آشنایی با غذاهای سنتی و محلی چهارگوشه ایران

more آشنایی با مجله شکلات

more آشنایی با مجله خواص میوه‌ها

کد خبر 198000

برچسب‌ها