همشهری آنلاین - شهره فرجی: این مربای خوش طعم و متنوع را حتما تهیه کنید و هنگام صرف صبحانه با نان و کره میل کنید.

انار

مقدار تهیه: 4- 3 پیمانه

مواد لازم:

آب انار /  سه پیمانه و نیم

دانه انار / یک پیمانه ( از یک انار بزرگ )

شکر / سه پیمانه

آب لیمو / به مقدار لازم

1- ابتدا برای تست نهایی مربا، یک بشقاب را در جای خنکی قرار دهید.

2- یک انار را دانه کنید و آب بقیه را بگیرید. در این قسمت برای اینکه آب انار تلخ نشود می‌توانید از روش زیر استفاده کنید:

در سینک،  کاسه بزرگی بگذارید، انار را به دو نیم کرده، بخش بریده شده را رو به کف کاسه بگیرید و درحالیکه با یک دست نیمی از انار را گرفته‌ و فشار می‌دهید، با انگشتان دست دیگر دانه‌های انار را به سمت داخل تا آن‌جا که می‌توانید فشار دهید و آب آن را درآورید.

3- در ظرف بزرگی آب  انار و شکر را با هم ترکیب کرده، روی حرارت متوسط قرار دهید، و به مدت 30 دقیقه آن‌ها را بجوشانید.

4- دانه‌های انار و آب لیمو را به ظرف اضافه کنید و 30 دقیقه دیگر آن‌ها را بپزید.

5- برای اینکه مقدار غلظت مربا را بفهمید، با استفاده از یک قاشق، یک قطره از مربا را روی ظرف سرد شده بچکانید و ظرف را سرازیر کنید اگر به سختی روان شد مربای شما آماده است .

6- مربا را در ظرف استریل شده بریزید درب آن را ببندید و آن را در جای تاریک و خنک قرار دهید.

کد خبر 96094

برچسب‌ها