همشهری آنلاین - شهره فرجی: این مربا را در ابتدای فصل بهار تهیه کرده و همراه با کره و خامه برای صبحانه میل کنید.

دسر

مواد لازم:

گوجه سبز: یک و نیم کیلوگرم

آب: 2.5 پیمانه

شکر: یک و نیم کیلوگرم

طرز تهیه:

• گوجه سبزها را بشویید و خشک کنید و آن‌ها را از وسط نصف کنید.[خورش گوجه‌سبز]

• آن‌ها را درون قابلمه ریخته و همراه با آب روی حرارت کم قرار داده تا بجوشند و نرم شوند.

•  شکر را به ظرف اضافه کرده و خوب هم بزنید تا حل شود.

• وقتی جوش آمدند حرارت را زیاد کنید. در این حالت هسته‌های گوجه سبزها یکی یکی روی سطح می‌آیند، آن‌ها را با یک کفگیر بردارید.

• کف‌های ایجاد شده در سطح مربا را دور بریزید.

• وقتی مربا کمی سفت شد آن را از روی حرارت بردارید.

• مربای آماده شده را درون ظرف‌های مورد نظر ریخته و درب آن را محکم ببندید.

کد خبر 104962

برچسب‌ها