همشهری آنلاین: یکی از مرباهای پر طرفدار و خوش طعم در فصل پاییز مربای پوست پرتقال است.

آشنایی با روش تهیه مربای پوست پرتقال

مواد لازم:

شکر: نیم کیلو

پوست پرتقال: ۲۰۰ گرم

آبلیمو: يك قاشق سوپ‌خوری

آب: دو لیوان

طرز تهیه:

  • قسمت سفیدی‌های پوست پرتقال را جدا کرده و خلال می‌کنیم .
  • پوست پرتقال‌ها را در آبجوش ریخته و اجازه می‌دهیم ۱۵ دقیقه داخل آن بماند و بعد آبکش می‌کنیم . این مرحله را کلا" ۳ بار تکرار می‌کنیم و هر بار باید ۱۵ دقیقه داخل آب بماند تا بپزد و در عین حال تلخی آن از بین برود .
  • شکر را با ۲ لیوان آب حل کرده و روی حرارت می‌گذاریم تا قوام بیاید .
  • بعد پوست پرتقال‌ها و آبلیمو را اضافه کرده و می‌گذاریم نیم ساعت روی حرارت بماند .
  • بعد از اتمام پخت یك دستمال روی قابلمه می‌کشیم ( از در قابلمه استفاده نکنید ) و اجازه می‌دهیم ۲۴ ساعت در دمای اتاق بماند .
  • برای نگهداری، مربا رو داخل ظرف شیشه‌ای خشک و تمیز بریزید .

مربای پوست پرتقال

منبع: baharsite.com

 

کد خبر 276331

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 2 =