همشهری آنلاین – شهره فرجی: با مصرف این سوپ از خواص کدو حلوایی و فلفل قرمز آن بهره‌مند شوید.

آشنایی ب روش تهیه سوپ کدوحلوایی با فلفل قرمز و خامه

زمان تهیه: 15 دقیقه
زمان پخت: 50 دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر:

کدو حلوایی: یک کیلوگرم؛ پوست کنده و تخم‌های آن خارج شود.

روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

کره: یک قاشق غذاخوری

پیاز متوسط: 2 عدد؛ خرد شود.

سیر: یک حبه؛ خرد شود.

فلفل قرمز متوسط: 2 عدد؛ تخم‌های آن خارج شده و خرد شود.

آب سبزی‌جات یا مرغ: 4 پیمانه

خامه: 4 قاشق غذاخوری به علاوه مقداری برای سرو کردن

نمک: مقدار لازم

طرز تهیه:

• کدو حلوایی را به قطعات درشت تقسیم کنید، نیمی از روغن زیتون را درون ظرفی ریخته و کدوها را درون آن به مدت چند دقیقه تفت دهید و در این میان چند بار آن‌ها را زیر و رو کرده تا نرم و طلایی رنگ شوند.

• وقتی کدوها پخته شدند، کره را با نیمی از روغن زیتون باقی‌مانده، درون قابلمه‌ای ریخته و پس از آن که گرم شدند سیر، پیاز و سه چهارم از فلفل‌های قرمز را درون آن‌ها کمی تفت داده سپس درب ظرف را گذاشته و روی حرارت کم به مدت 10- 5 دقیقه بگذارید تا پیازها کاملا نرم شوند.

• کدوها را همراه با آب مرغ یا سبزی‌جات، نمک و خامه به قابلمه اضافه کرده، سپس محتوای قابلمه را درون دستگاه غذاساز ریخته و آن‌ها را به صورت پوره درآورید.

• سوپ را به قابلمه برگردانده و کمی آن را حرارت دهید.

• سوپ را درون کاسه‌های مورد نظر ریخته و روی آن‌ها مقداری خامه و همچنین باقی‌مانده فلفل‌ها را بریزید.

سوپ کدوحلوایی با فلفل قرمز و خامه

http://www.bbcgoodfood.com

کد خبر 187789
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز