یکشنبه ۵ شهریور ۱۳۹۱ - ۰۸:۰۵
۰ نفر

همشهری آنلاین – شهره فرجی: این سوپ خوشمزه را همراه با سبزی‌جات معطر و تازه میل کنید.

بلال خام درسته و تازه: 3 عدد

پیاز بزرگ: یک عدد

سیر: 3- 2 حبه

نمک: مقدار لازم

فلفل قرمز کوچک: 2- 1 عدد

زیره: یک قاشق چای‌خوری

آب مرغ یا سبزی‌جات: 4 پیمانه

گشنیز: مقداری برای تزیین

طرز تهیه:

• قابلمه سوپ را روی حرارت متوسط قرار دهید.

• کمی روغن درون قابلمه ریخته و سیر و پیاز و فلفل را درون آن تفت دهید. نگران درشت خرد کردن آن‌ها نباشید چرا که در نهایت سوپ به صورت پوره درمی‌آید.

• زیره و نمک و فلفل و بلال‌های خام را به ظرف اضافه کنید در صورتی که بلال‌ها درون ظرف جا نمی‌گیرند آن‌ها را به دو قسمت تقسیم کنید و بگذارید 5 دقیقه حرارت ببینند.

• آب مرغ یا سبزی‌جات را درون ظرف اضافه کرده و تا حدی که ذرت‌ها نرم شوند آن‌ها را روی حرارت کم بپزید.

• ظرف را از روی حرارت برداشته و بلال‌ها را از درون قابلمه بیرون آورده و بگذارید کمی خنک شوند.

• بلال‌ها را روی تخته برش قرار داده و با یک چاقو دانه‌های آن‌ها را جدا کنید و دوباره به ظرف برگردانید.

• سوپ را با یک همزن به صورت پوره درآورده و یا آن را درون دستگاه غذاساز بریزید.

* سوپ آماده شده را درون ظرف مورد نظر ریخته و در صورت تمایل روی آن را با گشنیز خرد شده تازه تزیین کنید.

سوپ ذرت

http://kawarthacsa.com

کد خبر 182323
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز