سه‌شنبه ۲۶ شهریور ۱۳۹۲ - ۰۶:۵۰
۰ نفر

همشهری آنلاین – شهره فرجی: این سوپ سرشار از ویتامین را برای همه افراد خانواده به خصوص کودکان تهیه کرده و از خواص مفید آن بهره‌مند شوید.

آشنایی با روش تهیه سوپ سیب و کدو حلوایی

مواد لازم برای 6 نفر:

کره: 2 قاشق غذاخوری

روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری

زنجبیل ریز رنده شده: 2 قاشق چای‌خوری

پیاز خرد شده: یک پیمانه

تره فرنگی خرد شده: نصف پیمانه

برگ خرد شده تازه آویشن یا پودر آن: 2 قاشق چای‌خوری

پودر کاری: یک قاشق غذاخوری

کدو حلوایی متوسط: حدود یک کیلو گرم، پوست کنده و تخم‌های آن بیرون آورده و به قطعات کوچک تقسیم شود.

سیب: دو عدد، به قطعات کوچک تقسیم شود.

نمک و فلفل: در حد لازم

آب مرغ: یک و یک چهارم پیمانه

سرکه سیب: یک پیمانه

خامه: یک چهارم پیمانه ( اختیاری)

طرز تهیه:

• درون یک قابلمه کره و روغن را روی حرارت متوسط ذوب کنید.

• زنجبیل را به قابلمه اضافه کرده سرخ کنید تا رنگ آن مایل به قهوه‌ای شود.

• بلافاصله پیاز، تره فرنگی و آویشن را اضافه کرده و کمی آن‌ها را نیز تفت دهید.

• پودر کاری را اضافه کرده و 3- 2 دقیقه دیگر آن‌ها را حرارت دهید.

• کدو، سیب و سه چهارم پیمانه آب مرغ را به آن‌ها اضافه کنید و بگذارید بجوشند سپس درب ظرف را گذاشته و حرارت را کم کنید.

• وقتی کدو حلوایی پخته شد محتوای ظرف را درون کاسه دستگاه غذاساز بریزید و آن‌ها را به صورت پوره درآورید.

• پوره را درون قابلمه برگردانده و نصف پیمانه آب مرغ و یک پیمانه سرکه سیب به ظرف اضافه کنید و روی حرارت کم بگذارید کم کم بجوشند.

• نمک و فلفل و سپس خامه را در صورت تمایل به ظرف اضافه کنید.

• اگر مخلوط کمی غلیظ است می‌توانید کمی آب مرغ به آن اضافه کنید.

سوپ سیب و کدو حلوایی

http://www.care2.com

کد خبر 231331

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار