چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۲
۰ نفر

همشهری آنلاین: توجه کنید برای تهیه این سوپ، شیر شما باید غلیظ باشد و اگر از نمونه کم چرب آن استفاده می‌کنید یک لیوان دیگر هم شیر اضافه کرده اجازه دهید تا کمی آب آن تبخیر شود.

آشنایی با روش تهیه سوپ قارچ با نان

آماده سازی: يك ساعت

مدت انتظار: يك ساعت

مواد اولیه: برای 3 نفر

آبلیمو: به میزان لازم

فلفل سیاه: به میزان لازم

نمك: به میزان لازم

نان تست: به میزان لازم

خامه (غلیظ): 4 قاشق غذاخوری

كره: 4 قاشق غذاخوری

شیر (غلیظ و پر چرب): 2لیوان

مرغ (سینه): يك قطعه

قارچ: نیم كیلو

سیر: يك حبه

پیاز: يك عدد

برگ بو: 2 عدد

طرز تهیه:

ابتدا قارچ را كاملا شسته و خرد كنید و به همراه كره و كمی آبلیمو آن را تفت دهید سپس، نمک و فلفل بزنید و تفت دهید تا قارچ‌ها نرم شوند.، سینه مرغ را كمی تفت داده و مقداری روغن به آن بیفزایید و بعد با پیاز و سیر و برگ بو اجازه دهید بپزد و بعد آن را ریش ریش کنید.

* يك سوم قارچ‌های نرم شده را داخل میکسر بریزید و نصف شیر را اضافه کنید و بزنید تا قارچ‌ها یکدست شوند سپس نصف دیگر شیر، قارچ‌های میکس شده و نشده ،سینه مرغ ریش ریش شده را داخل قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، روی حرارت سوپ را هم بزنید تا کم کم غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید و خامه را اضافه کنید.

* نان‌های تست را ریز و مربعی خرد کنید ، داخل تابه کره بریزید و نان‌ها را داخل روغن تفت دهید تا سرخ و ترد شوند سپس آنها را داخل سوپ ریخته و سریع سرو كنید.

سوپ قارچ با نان

نكته:

1) در صورت تمایل مقداری جعفری هم به سوپ بیفزایید.

نوش جان

www.sooran.com

کد خبر 287550

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha