سه‌شنبه ۴ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۷:۱۰
۰ نفر

همشهری‌آنلاین: ابزارهای الکترونیکی نیز زندگی پس از مرگ دارند و محققان MIT برای کشف این جنبه از زندگی الکترونیک‌ها آنها را تعقیب کرده اند تا از سرنوشت نهایی آنها با خبر شوند. مطالعه ای که می تواند مقصد نهایی لپ تاپها و تلفنهای هوشمند از کار افتاده را تعیین کند.

لپ تاپ

به گزارش مهر، محققان MIT به جای ارائه آمار و ارقام درباره حجم جهانی الکترونیک‌های دست دوم و زباله‌های الکترونیکی، یکسری از تصاویر متعلق به مالکان جدید این الکترونیکها را از اندونزی، آسیای جنوبی و آفریقا را جمع آوری کرده‌اند.

محققان در این پروژه نت بوکهای دست دومی که می‌توانستند از محیط اطراف خود عکس گرفته و به پایگاهی در MIT ارسال کنند، از طریق سازمانهای خیریه به کشورهای در حال توسعه ارسال کردند. این نت بوکها به همراه خود برچسبی داشتند که هدف از این مطالعه به زمان بومی محلی که نت بوکها به آن ارسال می شدند در آن توضیح داده شده بود.

محققان این اطلاعات را از طریق نرم افزار منبع باز که می توانست اطلاعات مختصات GPS رایانه‌ها را ثبت کند، جمع آوری کردند و در عین حال دوربین نت بوک به گونه‌ای دستکاری شده بود که می‌توانست در هر 20 دقیقه یک عکس بگیرد.

محققان از این اطلاعات برای ساخت روایتی تصویری درباره زندگی جدید رایانه‌ها استفاده کردند. نگاه اجمالی به نتایج بررسی این اطلاعات نشان می‌دهد زباله‌های الکترونیکی در روستاها، فروشگاه های ارزان فروشی، مدارس عمومی و کتابخانه های عمومی بازیافت می‌شوند، رویکردی که بازتاب ارتباط انسانها با ابزار الکترونیکی را در سطح جامعه بهبود می‌بخشد.

more

 گزارش سازمان ملل در مورد زباله‌های الکترونیکی

تصاویر به ثبت رسیده توسط این نت بوکها پنجره هایی به سوی زندگی روزمره افراد در کشورهای در حال توسعه هستند و مناظری بسیار دور افتاده از گوشه و کنار زندگی پس از مرگ خود را به نمایش می‌گذارند: خانه‌ای در هندوستان، کلاسی در غنا و یا فروشگاهی در نپال.

بر اساس گزارش سی نت، تصاویر به دست آمده از این پروژه که Backtalk نام دارد در نمایشگاهی به نام با من سخن بگو که در رابطه با طراحی و ارتباطات میان انسانها و اجسام از 24 جولای در موزه هنرهای معاصر نیویورک برگزار می شود، به نمایش در خواهند آمد.

کد خبر 141403
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز