آشپزی - دستور پخت
-
یک «شامی» متفاوت برای شام
اگر از مادربزرگتان بپرسید که فهرستی از غذاهای نانی که قدیمها سر سفره میگذاشتند تهیه کند، حتما شامی لپه یا به قول آذریهای قدیمی شامی پوک یکی از غذاهای آن فهرست است.
-
با خوردن این آش نفخ نمیکنید
با اینکه آش رشته یکی از پرطرفدارترین آشها است ولی به خاطر داشتن حبوبات زیاد و رشته معمولا خوردن آن برای شام از سوی متخصصان تغذیه توصیه نمیشود.
-
رنگینک را اینبار با طعمی متفاوت درست کنید
اهالی جنوب کشور از استان فارس گرفته تا خوزستان و استانهای مابین اینها، شیرینی خوشمزه و مقویای دارند که مخصوص رمضان است. با خوردن این دسر به همراه شیر یا چای کمرنگ به عنوان افطار، بخش زیادی از گرسنگیهای یک روز روزهداریتان جبران میشود.
-
«مُشکوفی» یک دسر سنتی و مقوی
یکی از دسرهای خوشمزه و متفاوت که به خاطر استفاده از نشاسته در آن به مسقطی بیشتر شبیه است، مشکوفی است. مشکوفی یک دسر دوملیتی است که هم شمالیها آن را دارند هم لرستانیها.
-
با این آموزش اکثر نانهای فانتزی را در خانه بپزید
بعضی فصول مانند ماه رمضان ماه رونق کسب و کار نانواییهاست؛ از نانواییهای سنتی گرفته تا انواع و اقسام نانواییهای فانتزیای که نانهای جور واجور میپزند.
-
حلوای شیر عسلی در پوست گردو روسی
اگر برای چند روز آیندهتان مهمان دعوت کردهاید و میخواهید با دسرها و شیرینیهای سنتی متنوع از آنها پذیرایی کنید، به فهرست تهیه شده، حلوای شیر عسلی را هم اضافه کنید.
-
یک غذای مقوی برای نوزادان زیر یک سال
برای بچههای زیر یکسال هیچ غذایی بهتر از انواع و اقسام پورهها نیست ولی برای اینکه آنها را با طعم مواد مختلف هم آشنا کنید و از ویتامینها و خواص سبزیجات فصل هم بینصیب نگذارید.
-
بستنی اکبرمشدی را در خانه درست کنید
بچگیهای بیشتر ما پر است از خاطرات درست کردن بستنی. یک قاشق یا یک تکه چوببستنی برمیداشتیم و توی یک لیوان میگذاشتیم و شیر یا آبمیوه یا آبلیمو و شکر را هم به آن اضافه میکردیم و میگذاشتیم یخ بزند.
-
غذایی که باید در فصل امتحانات بچهها درست کنید
همینطوری هم نشاندن بچهها به خصوص پسربچهها سر سفره کار هر کسی نیست ولی وقتی فصل امتحانات است و غذا خوردن آن هم با ترکیبات مفید، واجب، باید سراغ ترفندهای دیگر رفت.
-
روش تهیه نودل تایلندی با سس ویژه
همان اندازه که ما ایرانیها به بودن برنج در رژیم غذاییمان اهمیت میدهیم، کشورهای آسیای جنوب شرقی نودل را عضو ثابت سفرههایشان میدانند. در آن کشورها نودل انواع و اقسام مختلفی دارد و با سسهای متنوعی هم مصرف میشود.
-
همه فوت و فن تهیه سرگنجشکی ایتالیایی؛ غذایی ساده و لذیذ
روش سنتی پخت اسپاگتی، معمولا پاستای رشتهای با سس گوشت چرخکرده، رب و افزودنیهای طعمدهنده است ولی همان اسپاگتی را هم میشود با سس کوفته قلقلی و سبزیجات مختلف پخت.
-
یک استیک خاص ایتالیایی برای عاشقان غذای گوشتی
در دنیا تعداد افرادی که عاشق خوردن گوشت هستند، کم نیست. استیک یعنی همان گوشت تکهای کباب شده (گریل شده) هم یکی از پرطرفدارترین غذای همین دسته از افراد است.
-
این کوکوی متفاوت را حتما امتحان کنید
کوکو از جمله غذاهایی است که زمستان و تابستان ندارند ولی از آنجا که مجبور نیستیم آن را داغ داغ مصرف کنیم و سرد آن هم معمولا به همان خوشمزگی گرمش است، میتوان آن را یکی از مناسبترین غذاهای تابستانی در نظر گرفت.
-
طرز تهیه برنج سرخشده، به سبک مکزیکی
اگر یکی از دوستانتان شما را به صرف برنج سرخ شده مهمان کند، احتمالا سعی میکنید قبل از رفتن به مهمانی یک پرس غذا بخورید تا گرسنه نمانید، ولی این اشتباه بزرگی است.
-
این سالاد را برای پیشغذا در مهمانیهای ویژه درست کنید
سالادهای پاستا انواع و اقسام دارند. در همه آنها هم معمولا پاستا (در شکل و فرم مورد نظر) با مواد مختلف و سس یا طعمدهندههای متنوع مخلوط میشود که نتیجه آن هم ظاهر جذاب و متفاوتی ندارد.
-
اگر میخواهید پوستی زیبا و جوان داشته باشید این سالاد را درست کنید
جوانه یکی از منابع مهم غذایی در دسته غذاهای گیاهی و سالم است. راز طراوت و جوانی را در خود دارد. سرشار از فیبر و احیاکنندهای قوی برای پوست است.
-
یک خورش خیلی خاص با سیب و آلبالو
یک خورش میوهای، ارمغانی از شهر دامغان؛ یک غذای همه چیز تمام و مقوی. به جای گوشت در این خورش میتوانید از مرغ هم استفاده کنید اما تجربه این خورش با گوشت گوسفندی بسیار دلچسب است.
-
یک رولت خاص برای مهمانیهای رسمی
بعضیها سینه یا فیله مرغ را به خاطر خشک بودنش دوست ندارند. اگر شما هم از آن دسته افراد هستید و معمولا این قسمت از مرغ در خانهتان طرفداری ندارد، با آن رولت درست کنید. رولت مرغ شکمپر به خاطر ظاهر زیبایش یک غذای فانتزی برای پذیرایی از مهمانان است.
-
طرز تهیه ۱۰ سس خوشمزه، جادویی و مشهور مخصوص غذاهای سرخکردنی و فینگرفود
سسها ازجمله خوشمزهترین چاشنیها هستند که در کنار انواع غذاهای سرخکردنی، فستفود و ساندویچ سرو میشوند و بسیار متنوع هستند.
-
این غذا نظر بچههای ایرادگیر را هم به خود جلب میکند
اشتباه نکنید، قرار نیست در اینجا طرز تهیه سوسیس مرغ را به شما آموزش دهیم ولی برای آن دسته از خانوادههایی که جوانهایشان عاشق غذاهای فانتزی رستورانها هستند و حتی اگر همان غذاها را در خانه درست کنند هم رضایت آنها را جلب نمیکند، مرغ سوخاری را به شکل سوسیس درست کنید.
-
یک غذا مندرآوردی از ترکیب دو خورش سنتی!
درست است که قیمه یکی از اصیلترین و قدیمیترین خورشهای ایرانی است و معمولا همه کدبانوهای با سلیقه از پس درست کردن آن خوب برمیآیند ولی دلیل بر این نمیشود که هر قیمهای را به همان خوبی بتوانید درست کنید.
-
طرز تهیه یک غذای تابستانی آبدار و خوشمزه
در منوی غذایی شمالیها پر است از پیشغذاها و کنارغذاهایی که از ترکیببندیهای معطر و البته سیر آماده میشوند. نازخاتون هم یکی از این کنارغذاهاست که با سبزیهای خوشطعم و عطر تابستانی غوغا میکند.
-
با گوجه سبز آش درست کنید
گوجه سبز ترش و خوشمزه علاوه بر سبد میوه در یک کاسه آش هم دلبری میکند.
-
اصیلترین غذای اسپانیایی را یا این روش درست کنید
میخواهیم سری بزنیم به اسپانیا و طرز پخت اصیلترین غذای اسپانیایی را مرور کنیم. سوپ گاسپاچو یکی از قدیمیترین و اصیلترین غذاهایی است که اسپانیاییها در فصل بهار و تابستان سرو میکنند.
-
با این املت به داد مغز بچههای دبیرستانی برسید
قدیمها یک پای سفره صبحانه مخلوط تخممرغ بود و گوجهفرنگی. املت آنقدر صبحانه قدری بود که بتواند یک روز یک پهلوان را هم بسازد.
-
این هم غذای لذیذ و مجلسی از ترکیب مرغ و گوشت
با سینه مرغ انواع و اقسام رولتها را میتوان درست کرد ولی آیا تا به حال رولت مرغ را با مغز گوشت قرمزخوردهاید؟ این پیشنهادی است به آنهایی که عاشق گوشت آن هم ازهردو نوع سفید و قرمز آن هستند و محدودیتی هم به لحاظ رژیم غذایی ندارند.
-
خوراک مرغ را با مزهای جدید امتحان کنید
غذای این دفعه خیلی راحته و سریع آماده میشه. من با مرغ درستش کردم اما همین دستور رو میتونی با گوشت راسته که باریک باریک بریدی درست کنی.
-
با برنج، نان خانگی درست کنید
ما یک شیرینی سنتی داریم به نام نان برنجی که نوع مرغوب آن کرمانشاهی است ولی این شیرینی تنها نان برنجی موجود نیست.
-
علت گود شدن وسط کیک ؛ چرا کیک پف نمیکند؟ | ۵ راز مهم درباره علت خراب شدن کیک بعد از پخت
یکی از مشکلات شایع در پخت کیک، فرو رفتن سطح کیک یا گنبدی شدن بیش از حد آن بعد از پخت است که ظاهر نازیبایی به کیک میدهد.
-
مزه دار کردن مرغ برای جوجه کباب ؛ ۵ روش طلایی برای مزه دار کردن مرغ کبابی
مزهدار کردن فیلههای مرغ یا تکههای جوجه کبابی مرغ قبل از پخت تاثیر زیادی در طعم و مزه آن بعد از پخت دارد. شما میتوانید مرغ را در منزل با روشهایی بسیار آسان و با موادی در دسترس به اشکال مختلف مزهدار کنید.