همشهری آنلاین: این غذای پیشنهادی که به پد تایلندی معروف است همان طور که از اسمش پیداست مربوط به کشور تایلند بوده و سس آن از میگو و سبزیجات متنوع تشکیل میشود. در ضمن این سس به خاطر داشتن چیلی تند است.
مواد لازم
۳ حبه سیر (پوست کنده و بشویید)
یک عدد پیاز
۱۵۰ گرم میگو
۳ عدد پیازچه (برای تزئین)
یک دوم پیمانه جوانه ماش
۳ ق س روغن زیتون
۳ عدد چیلی خشک متوسط
یک بسته نودل لوبیا یا نودل تخممرغ یا برنج
سس پَد تایلندی
در یک هاون سیر را کوبیده و له کنید، چیلیهای خشک را هم در همان هاون ریخته و بکوبید. سپس سویا سس را اضافه کنید و هم بزنید. حالا با کمی حرارت دادن، سس پد شما حاضر است.
مواد لازم
۳ ق س سویا سس
۳ حبه سیر
۳ عدد چیلی خشک متوسط
۱. سیر را له کرده و چیلی خشک را کوبیده و با هم مخلوط کنید. پیاز را هم نگینی خرد کنید. روغن زیتون را در یک تابه مناسب بریزید و روی حرارت گرم کنید. سپس مخلوط سیر له شده و پودر چیلی و همچنین پیاز را در روغن زیتون تفت دهید.
۲. میگوها را پاک کرده و بشویید. اگر میگوهایتان بزرگ است میتوانید آنها را از طول به دو قسمت تقسیم کنید و اگر ریز هستند احتیاجی به خرد کردن ندارند. حالا سس پَد را آماده میکنید (توضیح در ستون کناری) سپس سس پد و میگوها را به مواد درون تابه بیفزایید و به خوبی با هم مخلوط کرده و سرخ کنید تا میگوها مزهدار شوند.
۳. نودل را در ظرفی پر از آب در حال جوش به مدت شش، هفت دقیقه بجوشانید تا خوب پخته شوند. بعد آنها را مثل ماکارونی آبکش کنید و بلافاصله روی آنها آب سرد بریزید تا حرارت در آنها نمانده و شفته نشوند. با این کار به اصطلاح به آن شوک داده میشود.
۴. نودل آماده و جوانه ماش را به مواد درون تابه بیفزایید و خوب هم بزنید. حالا برای سرو کردن مخلوط، نودل و سس پَد و مایه میگو را در ظرف مناسبی ریخته و با کمی پیازچه تزئین کنید. پیازچه علاوه بر زیبایی این غذا به خوش طعمی آن هم کمک میکند.
نکته: مقدار جوانه ماشی که مصرف میکنید باید در حدی باشد که در غذا دیده شود و مزهاش قابل حس باشد.
فوت و فن
روغن زیتون را روی حرارت زیاد قرار ندهید زیرا ترکیبات آن آسیب میبیند.
از کجا بخریم؟
نودل لوبیا (یا تخممرغ یا برنج) همچنین سس پَد تایلندی آماده را میتوانید از سوپرمارکتهای بزرگ یا از بازار ژاپنیهای بهجتآباد تهیه کنید. چیلی خشک را هم از عطاریها بخرید.
یهجور دیگه
میتوانید به جای نودل لوبیا از نودل برنج یا نودل تخممرغ استفاده کنید.
سس پَد در حال حاضر در سوپرمارکتهای بزرگ هم موجود است، اما درست کردن آن در منزل بسیار بهتر و به صرفهتر است.
نظر شما