برنج مهم ترین و اصلی ترین غذای ایرانی هاست که با ترفندهای مختلف پخته می شود. برخی از خانم های ایرانی هنگام پخت برنج در آن سرکه می ریزند علت آن چیست؟

فریز کردن برنج پخته - پلو

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از نمناک، برنج یکی از غذاهای اصلی و جدایی ناپذیر از سفره های ایرانی است. به شکل کلی طبخ برنج احتیاج به تجربه و مهارت فراوان دارد و آگاهی و استفاده از تکنیک ها و متد های مختلف کمک بسیار زیادی به بهبود کیفیت پخت برنج نموده و ریسک له شدن، خمیری شدن برنج را کاهش خواهد داد. در این بخش از آشپزخانه نمناک به شما خواهیم گفت چرا برخی از کدبانوهای ایرانی داخل برنج سرکه و آبلیمو می ریزند.

راز قد کشیدن برنج با سرکه

ترفندهای زیادی برای سفید و قد کشیدن برنج وجود دارد که یکی از آنها استفاده از سرکه است. اگر می خواهید برنجتان سفید شود و قد بکشد، موقع جوشاندن برنج داخل آب آن دو قاشق آبلیمو یا سرکه بریزید و سپس برنج را در زمان لازم آبکش کرده و دم بیندازید. حتی اگر برنج شما بیش از حد معمول جوش خورده بود، می توانید 2-3 قاشق غذا خوری آبلیمو به آن اضافه کنید تا برنج شفته نشود.

ترفندهای دیگر قد کشیدن و سفید شدن برنج

برای داشتن پلو سفید و قد کشیده از برنج مرغوب استفاده کنید.
برای قد کشیدن بهتر برنج کمی قبل از پخت آن را خیس بدهید.
موقع جوشاندن برنج داخل آب آن از حلقه های پیاز استفاده کنید.
وقتی می خواهید برنج را آبکش کنید کمی یخ داخل برنج ریخته تا بهتر قد بکشد.
موقع جوشاندن برنج برای اینکه برنج سفیدتر شود یک قطعه کوچک زاج (به اندازه یک فندق) را کوبیده در آب برنج بریزید.
موقع جوشاندن برنج برای اینکه برنج دانه دانه شود و قد بکشد، از کمی روغن ( یک قاشق ) استفاده کنید.

کد خبر 973528

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار مهارت‌های زندگی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 2
  • IR ۱۹:۲۷ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۱
    0 0
    اولاً برنج خودش سفیده لازم به این چیزها نیست چون آب لیمو و زاج طعم برنج واقی می‌گیره وقتیکه برنج میخوری اون طعم برنج نمیده بهترین کار اینه که آدم خودش همون بهترین برنج پیدا کنه و سه تا چهار بار بشورد خود برنج سفیدتر میشه وقتی برنج درجه یک استفاده بکنی خود اون برنج موقع جوشیدن با نمک سفید میشه هم قد می‌کشه با شعله متوسط اگر راست میگی شما برو برنج نیم دانه با آبلیمو یا زاج بجوشون ببینم قد میکشه عمرن برنج نیم دانه همونی که هست دیگه لحه میشه پس برنج خوب درجه یک احتیاج هست