چهارشنبه ۲۵ تیر ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۸
۰ نفر

افرادی که طیف متنوعی از مواد غذایی سرشار از مولکول‌های فلاونوئیدی مصرف می‌کنند، احتمالا در ابتلا به بیماری‌های مزمن با خطر کمتری روبه‌رو شده و عمر طولانی‌تری دارند.

به گزارش همشهری آنلاین، یک رژیم غذایی شامل مصرف روزانه انواع چای، توت، سیب یا انگور ممکن است خطر مرگ زودهنگام را کاهش داده و به افزایش طول عمر کمک کند. طبق بررسی‌های پژوهشگران دانشگاه بلفاست، افرادی که طیف متنوعی از مواد غذایی سرشار از مولکول‌های فلاونوئیدی مصرف می‌کنند، احتمالا در ابتلا به بیماری‌های مزمن با خطر کمتری روبه‌رو شده و عمر طولانی‌تری دارند.

کد خبر 963452
منبع: ایسنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha