سه‌شنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۸
۰ نفر

شاید برایتان عجیب باشد اما برگر مرغ سوخاری می‌تواند به عنوان یک برگر بدون گوشت قرمز، به فهرست ساندویچ‌های محبوب بچه‌ها و بقیه اعضای خانواده راه پیدا کند. درست کردن این ساندویچ مقوی کار سختی نیست و می‌توانید در کمتر از یک ساعت آن را در خانه درست کنید.

برگر مرغ سوخاری

همشهری آنلاین: به جای گوشت قرمز که چربی بیشتری دارد، می‌توانید با گوشت مرغ انواع برگر را درست کنید. برگر مرغ سوخاری یکی از این ساندویچ‌هاست.

نام: برگر مرغ سوخاری

آماده‌سازی: ۱۵ دقیقه

پخت: ۴۰ دقیقه

تعداد: ۶ نفر

مواد لازم:

سینه‌مرغ: ۶۰۰ گرم

سیر: ۲ حبه

تخم‌مرغ: یک عدد

آرد: ۵ قاشق غذاخوری

شیر: ۲ قاشق غذاخوری

آرد سوخاری: یک لیوان

کورن فلکس پودر شده یا آرد سوخاری پفکی: یک لیوان

سس مایونز، خیارشور، گوجه، نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه:

۱.مرغ را نواری ببرید و با سیر رنده شده و ادویه‌ها مزه‌دار کنید. تخم‌مرغ را هم با نمک، فلفل و شیر هم بزنید تا پف کند.

۲.آرد، پودرسوخاری یا کورن‌فلکس پودرشده را در ظرفی صاف و مسطح بریزید.

۳.مواد مرغی را در دست‌تان فرم دهید، سپس ابتدا در ترکیب آردی و بعد در مخلوط تخم‌مرغی بزنید.

۴.برگرها را در روغن داغ سرخ کنید تا برشته و طلایی شوند.

نکته: اگر می‌خواهید این برگر رژیمی باشد می‌توانید آن را در سرخ‌کن یا هواپز هم آماده کنید.

با مرغ در خانه تان برگر درست کنید

کد خبر 922332
منبع: روزنامه همشهری

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha