طرح تولید نان کامل با حداکثر سبوس‌گیری ۵ درصد و حفظ ارزش‌های غذایی آن با حضور رئیس سازمان غذا و دارو در خوزستان کلید خورد.

نان بربری

به گزارش همشهری آنلاین، دومین کنگره بین المللی بهداشت و صنایع غذایی در روزهای سوم و چهارم اسفندماه ۱۴۰۲ با نگاه ویژه به محصولات و صنایع پایین دستی پتروشیمی در اهواز برگزار شد.

سید حیدر محمدی،رئیس سازمان غذا و دارو اهداف برگزاری این کنگره را ارائه روش‌های جدید در ارتقای کیفیت صنایع غذایی و افزایش ارزش غذایی محصولات، بررسی راه‌های ارتقای کیفیت و سلامت محصولات غذایی عنوان کرد و گفت: یکی از اقدامات بزرگی که امروز در استان خوزستان آغاز شد، تولید نان کامل توسط یکی از تولید کنندگان بزرگ نان صنعتی در کشور بود که یکی از آرزوهای دیرین چند دهه اخیر کشورمان بود که این مهم امروز تحقق یافت.

وی افزود: متاسفانه در سال های گذشته ۲۸ درصد سبوس نان گرفته می‌شد که ارزش تغذیه‌ایی، املاح معدنی و ویتاوینهای نان را کاهش میداد اما با تلاش‌های فعالان این حوزه، امروز شاهد تولید نان با حداکثر ۵ درصد سبوس‌گیری هستیم که بیشتر ویتامین‌های گروه ب، کلسیم، آهن، روی و فسفر موجود در سبوس باقی می‌ماند و نان کاملی برای مصرف کنندگان محسوب می‌شود.

معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه برخی از بیماری‌های گوارشی ناشی از نقص ویتامین‌ها و کمبود املاح معدنی در مواد غذایی است، تاکید کرد: نان قوت غالب مردم کشور است و طبعا اگر ارزش تغذیه‌ای این غذا بالاتر برود اثرات خوبی روی سلامت مردم خواهد داشت.

کد خبر 834517
منبع: ایسنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار بهداشت و درمان

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha