مجموع نظرات: ۰
جمعه ۲۶ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۳
۰ نفر

دلمه‌ها یک دسته از غذاهای ایرانی هستند که روش تهیه تقریبا همسانی دارند. حالا یکی دیگر از همین کادوها با بسته‌بندی گیاهی.

دلمه کلم‌پیچ

همشهری آنلاین: دلمه کلم برگ، یک از خوشمزه ترین انواع دلمه است. این دلمه خوشمزه را می توان با چاشنی ترش یا ملس تهیه کرد.

مواد لازم 

۵۰۰ گرم گوشت چرخ‌کرده
۲ ق غ رب گوجه‌فرنگی
۳ عددپیاز بزرگ
۴۰۰ گرم سبزی (تره، جعفری، شوید، گشنیز، ترخون، مرزه)
یک عدد کلم برگ
۱۰ عددآلو
۲ پیمانه برنج نیم‌پز
نمک و فلفل به مقدار لازم
یک ق غ شکر
۲ ق غ آبلیمو
۳ ق غ زعفران آب شده
۲ /۱ ق چ دارچین
روغن به مقدار لازم

۱. ابتدا کلم‌پیچ را درون آب جوش بگذارید تا کمی نرم شود. بعد برگ‌ها را از طرف ساقه جدا کرده و اجازه دهید در آب جوش کاملا نرم شود.  

۲. نصف پیازهای خردشده راسرخ کنید و باقیمانده را به گوشت اضافه کرده و تفت دهید. مخلوط سبزیجات و برنج، یک قاشق ‌غذاخوری رب، یک قاشق‌غذاخوری زعفران، یک‌دوم قاشق‌غذاخوری شکر، یک قاشق‌غذاخوری آبلیمو، نمک وفلفل، یک پیمانه آب و در صورت دلخواه دارچین را هم افزوده روی حرارت ملایم بگذارید تا آب آن گرفته شود.

۳. مواد را داخل برگ کلم‌پیچ ریخته و برگ را بپیچید به طوری که باز نشود. تمام مواد را به همین روش داخل برگ‌ها لوله کنیدو در قابلمه بپیچید. کنار این دلمه‌ها می‌توانید چند آلوی خیس خورده هم قرار دهید. البته سس را هم باید به‌آن اضافه کنید.

۴. برای درست کردن سس، باقیمانده رب را با کمی روغن تفت دهید. آبلیمو، شکر، دارچین و یک پیمانه آب اضافه کنید و بگذارید روی حرارت کم کاملا یکدست شود.

کد خبر 766381
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha