چای یکی از نوشیدنی‌های محبوب ایرانی‌ها است که فواید زیادی برای سلامتی دارد، اما به دلایلی نباید در نوشیدن آن افراط کرد.

خواص خوردن چای

به گزارش همشهری آنلاین، در بیشتر موارد بر معایب مصرف چای سیاه تاکید می‌شود تا منافع و فواید آن. در حالی که اگر چای سیاه به موقع مصرف شود و یک تا دو ساعت قبل و بعد از غذا مصرف نشود، دارای منافع و فواید زیادی هم هست.

- پلی‌فنول‌های (ترکیبات گیاهی که می‌توانند مانند آنتی‌اکسیدان عمل کنند) موجود در چای سیاه، خاصیت آنتی اکسیدانی دارد که هم عوامل سرطانی مانند رادیکال‌های آزاد را در بدن از بین می‌برد و هم باعث کاهش توده چربی بدن می‌شود.

- پلی فنول‌های موجود در چای با تقویت رشد باکتری‌های مفید در دستگاه گوارش و مهار رشد باکتری‌های مضر باعث تقویت سیستم ایمنی می‌شود.

- فلاوونوئیدهای موجود در چای سیاه، به سلامتی قلب کمک کرده و باعث کاهش قند و کلسترول بد خون می‌شود.

- مصرف منظم چای در کنار اصلاح سبک زندگی و فعالیت بدنی می‌تواند باعث کاهش احتمال بروز سکته شود.

-‌ تئین (ماده‌ای است که در چای وجود دارد و باعث کم شدن حس خواب در انسان می‌شود) چای با افزایش فعالیت آلفا در مغز می‌تواند به افزایش تمرکز کمک کند.

بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، با این حل باید یادمان باشد زیاده‌روی در مصرف هر ماده غذایی مضراتی نیز دارد.

بر این اساس توصیه می‌کنیم هر روز دو تا سه فنجان چای بنوشید تا از مزایای سلامتی آن بهره مند شوید؛ چرا که مصرف زیاد از حد چای می‌تواند باعث اختلال در خواب، کم خونی، تهوع، استفراغ، سردرد،  فشار خون بالا، تنفس سریع یا احساس سوت کشیدن در گوش شود.

کد خبر 713624

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • غلام حسن شهبازی سربندی IR ۲۰:۱۲ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۹
    0 0
    حق باشماست زیاده روی درمصرف چای مضراست وموجب بی خوابی وکم خونی میشود