دوشنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۱ - ۰۲:۱۴
۰ نفر

خورش قارچ یک خورش گیاهی است که برای تهیه آن از قارچ همراه با سبزیجات مخصوص خورشتی استفاده می‌شود و غذایی بسیار خوشمزه و مقوی است. در این مطلب طرز تهیه خورش قارچ همراه با نکات مهم و فوت و فن‌های مربوط به تهیه آن آموزش داده شده است.

Mushroom stew - خورش قارچ

به گزارش همشهری آنلاین، خورش قارچ یکی از انواع خورش‌های گیاهی است که به جای گوشت و مرغ برای تهیه آن از قارچ استفاده می‌شود که دارای پروتئین کافی است. این خورش خوشمزه یک غذای مناسب و مقوی برای گیاه خواران و افرادی است که منع مصرف گوشت دارند و می‌توانند با خیال راحت میزانی از پروتئین را دریافت کنند. در ادامه این مطلب طرز تهیه خورش قارچ همراه با نکات مهم و فوت و فن‌های مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه خورش قارچ

قارچ: ۲۰۰ گرم

جعفری: ۵۰۰ گرم

نعناع: ۲۵۰ گرم

پیاز: ۲ عدد

سیر: ۲ حبه

زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری

آبغوره با آب نارنج: نصف فنجان

نمک، فلفل، ادویه کاری و زردچوبه: به میزان لازم

روغن: به میزان لازم

آب جوش: ۳ لیوان

طرز تهیه خورش قارچ ؛ غذای محبوب گیاهخواران

طرز تهیه خورش قارچ

۱ ـ برای شروع کار نعناع و جعفری را بعد از اینکه خوب شستید، به صورت خورشی خرد کنید. سبزی‌های خرد شده را داخل یک ماهی تابه بریزید و روی گاز بگذارید و حرارت را کم کنید تا آب سبزی کشیده شود؛ سپس کمی روغن به آن اضافه کنید و سبزی را به اندازه‌ای که دوست دارید، سرخ کنید.

۲ ـ پیازها را خرد کنید و داخل قابلمه بریزید. کمی روغن اضافه کنید تا پیازها نرم و طلایی شوند؛ سپس سیر رنده شده را اضافه کنید و کمی فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه کاری بریزید.

۳ ـ سبزی‌های سرخ شده را به قابلمه خورش اضافه کنید و حدود پنج دقیقه با سیر و پیاز تفت بدهید و کمی نمک داخل آن بریزید.

۴ ـ در مرحله بعد آب جوش را داخل قابلمه بریزید و درب قابلمه را بگذارید. حرارت اجاق گاز را کم کنید تا خورش جا بیفتد و سبزی بپزد. حدودا ۴۵ دقیقه زمان لازم است.

۵ ـ در این فاصله قارچ‌ها را با کمی روغن داخل یک ماهی تابه تفت بدهید؛ سپس قارچ‌های تفت داده شده را ۱۵ دقیقه آخر پخت خورش به قابلمه اضافه کنید. هم‌زمان با قارچ می‌توانید زعفران دم کرده و آبغوره را هم به خورش اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید و حرارت اجاق را کم کنید تا قارچ داخل خورش جا بیفتد. وقتی خورش به روغن آمد؛ یعنی آماده است که می‌توانید داخل ظرف سرو بکشید و همراه با کته زعفرانی میل کنید، نوش جان.

منبع: فرارو

کد خبر 704937

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha