نمایندگان مجلس شورای اسلامی در توئیت‌هایی که امروز منتشر کردند به مسائل مختلف اجتماعی از جمله تهیه گزارش تفریغ بودجه کشور از سوی دیوان محاسبات، پروژه‌های عمرانی در حوزه‌های انتخابیه، وضعیت فدراسیون فوتبال ایران و دیگر مسائل اشاره داشتند. در ادامه گزارش مربوط به توئیت نمایندگان را بخوانید.

مجلس

به گزارش همشهری آنلاین، احمد مرادی، نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی و نایب رئیس کمیسیون انرژی درباره تهیه گزارش تفریغ بودجه نوشت و اینطور توئیت کرد: «ثبت رکورد تعجیل شش ماهه دیوان محاسبات در تهیه گزارش تفریغ بودجه کشور، بعنوان معیار سنجش پایبندی دولت به قانون بودجه و اهداف آن، نور امیدی است برای ارتقا شاخص‌هایی کیفی نهاد نظارتی مجلس در مبارزه با رانت و فساد اقتصادی. ان‌شالله با تلاش مدیران جوان و کارکنان متخصص و پرتلاش دیوان محاسبات این مهم نیز تحقق خواهد یافت. خداقوت به حسابرسان پرتلاش دیوان محاسبات هرمزگان.»

صدیف بدری، ‏‏‏‏‏‏نماینده مردم اردبیل، نمین، نیر و سرعین در مجلس دهم و یازدهم و عضو کمیسیون عمران هم درباره گزارش دیوان محاسبات و اقدام مناسب از بابت تهیه این گزارش در توئیتر خود نوشت: «دیوان محاسبات کشور با ارائه گزارش تفریغ بودجه سال ۱۴۰۰ کل کشور ۶ ماه پیش از موعد، نشان داد از جدیت لازم در عمل به تکالیف قانونی و نقش بی‌بدیل خود در ساختار جمهوری اسلامی برخوردار است. عملکرد مناسب دیوان محاسبات مثال‌زدنی است و تداوم این روند باید در دستور کار قرار گیرد.»

حجت‌الاسلام نصراله پژمان‌فر، ‌نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس‌ و رئیس کمیسیون اصل نود مجلس با انتشار هشتگ تاج (رئیس سابق فدراسیون فوتبال) درباره مربی اسبق تیم ملی فوتبال که توانست علیه فدراسیون فوتبال ایران حکم محکومیت بگیرد توئیت کرد و نوشت: «تا زمانی که پرونده فساد قرارداد ویلموتس تعیین تکلیف نشده و افراد از اتهاماتی که متوجه آنان شده، تبرئه نشوند، حضور این افراد مذکور در فدراسیون فوتبال قانونی نیست.‌»

علی خضریان، نماینده تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس نیز به بازدید خود از پروژه‌های اسلامشهر اشاره داشت و اینطور مرقوم کرد: «به همراه جمعی از نمایندگان مجلس ضمن بازدید از پروژه‌های عمرانی شهرستان اسلامشهر و تصمیم‌گیری برای اتصال مترو به خط ۳ تهران، کمربندی شمالی و بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی در جلسه با فرماندار و شهردار این شهرستان، با حضور در مسجد حضرت ولی‌عصر(عج) محله مهدیه به مشکلات مردم رسیدگی شد.»

حجت‌الاسلام حسن شجاعی،‌ نماینده مردم ابهر، خرمدره و سلطانیه در مجلس شورای اسلامی و نائب رئیس کمیسیون اصل نود هم به پروژه حوزه انتخابیه خود پرداخت. او در این باره نوشت: «میدان ورودی غربی شهر خرمدره دو بار توسط دو استاندار کلنگ زنی شده و تاکنون هیچ اقدامی صورت نپذیرفته. ظلم مدیر استانی را تحمل نخواهم کرد. به زودی با حضور میدانی وزیر راه و شهرسازی در شهرستان خرمدره پی گیر حل مشکل خواهم شد.»

مالک شریعتی، نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس که سخنگو کمیسیون انرژی هم هست درباره موضوعات مطرح شده در جلسه امروز کمیسیون متبوع خود نوشت. در توئیت او آمده است: «در جلسه امروز کمیسیون انرژی مطرح شد: ۱) خسارت تاخیر دولت‌ قبل در اجرای فاز۱۱ پارس جنوبی معادل ۴تریلیون فوت مکعب گاز طبیعی (بالغ بر ۳۰میلیارد دلار) ۲) کشف میدان گازی جدید، شمال میدان پارس جنوبی با ذخیره حداقل یک تریلیون مترمکعب گاز طبیعی. ۳) فشار افزایی در خشکی، اولویت فعلی وزارت نفت.»

مجتبی توانگر، نماینده مردم تهران در مجلس و عضو شورای اقتصاد هم به مساله افزایش استفاده از رمز ارزها اشاره داشت با انتشار مقاله‌ای در این باره در توئیتر نوشت: «استفاده از ارزهای دیجیتال در حال افزایش و مقررات مربوطه در دنیا نیز افزایش می‌یابد. چشم انداز کریپتو بطور مداوم در حال تغییر است و به روز نگه داشتن قوانین در مناطق مختلف جهانی کار آسانی نیست. در این گزارش مجموعه‌ای از مقررات رمزارز در سراسر جهان گرداوری شده»

اردشیر مطهری، نماینده مردم گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون اجتماعی اما درباره خبر تعلیق یک پرستار منتقد به وضعیت معیشتی خود از محل کارش پرداخت و با خطاب قرار دادن وزیر بهداشت و درمان نوشت: «آقای وزیر بهداشت! در خبرها آمده پرستار مشهدی که به مشکلات پرستاران و کادر_درمان معترض بود در آستانه برکناری است و از کارش تعلیق شده. این رفتار ظلم به کادر درمان و حتی نظام اسلامی است. به جای تعلیق به حرفشان گوش دهید.» او در دومین توئیت خود در این باره ادامه داد: «اگر وزیری را دیدید که به آقازاده‌ها پست می‌دهد اما در زیرمجموعه‌اش صدای مردم را نمی‌شنود و حتی پرستار مظلوم را به خاطر اعتراض و مطالبه گری تعلیق می‌کند، بدانید دلش به جای مردم به وعده‌های برخی صاحب منصبان و اشراف گرم است. این خلاف الگوی حکومت‌داری علی (ع) و مشی دولت انقلابی است. مجلس این را بر نمی‌تابد.»

این نماینده مجلس در سومین توئیت خود نیز به قدرت نظامی ایران در منطقه اشاره داشت و در توئیتر خود نوشت: «موشک‌ها و پهپادهای ایرانی معادله نظامی در یمن و جنگ با صهیونیست‌ها را تغییر داد. بدون شک در جنگ روسیه و اوکراین به عنوان اسرائیل دوم در منطقه و جنگ ایران با ناوهای متجاوز که قصد تعرض به ایران اسلامی را داشته باشند نیز توهمات دشمن را درهم خواهند کوبید.»

علی بابایی کارنامی، ‏‏نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس نیز با انتقاد از یک سایت خبری و انتشار گفت و گوی منتسب به او در توئیتر نوشت: «حرکت سایت ... در انتشار گفتگوی منتسب به بنده غیرحرفه‌ای و سواستفاده از اعتماد نمایندگان است که موجب آسیب دیدن ارتباط مسئولان و رسانه‌ها خواهد شد. برآیند اقدامات دولت در یک سال اخیر بطور کلی مثبت است اما شرایط جامعه ایجاب می‌کند سرعت بیشتری به امور داده شود.»

اما فاطمه قاسم‌پور، ‏نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در توئیت‌های ۹ گانه خود به مساله خانواده پرداخت که در تقویم رسمی کشور نیز امروز به همین نام نامگذاری شده است. او در توئیت خود نوشت: «امروز در تقویم ایرانیان با تأسی به سیره خاندان نبوی در شأن نزول آیه مبارک «هل اتی» روز خانواده نامگذاری شده است. در طی سال‌های اخیر، علی‌رغم وجود سیاست‌های کلی خانواده که راهنمای سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی در این عرصه است، شاهد بودیم که دولت‌ها صرفاً اکتفا به اعطای برخی تسهیلات محدود برای ازدواج و فرزندآوری کردند و حق خانواده را کامل ادا نکردند؛ که لازم است دولت سیزدهم مدار حرکت خود را بر اساس سیاست‌های کلی خانواده تقویت کند.»

رییس فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی در ادامه توئیت‌های خود نیز به نگاه مجلس به مساله خانواده اشاره داشت و نوشت: «از ابتدای مجلس، با تمام دستگاه‌های مسئول برای اجرایی‌شدن سیاست‌های کلی خانواده طی نامه‌نگاری و برگزاری جلسات، ارتباط گرفته و خواستار برنامه‌های عملیاتی‌شان در این راستا شدم. گزارش‌های دریافتی حاکی از بی‌برنامگی و عدم اهتمام دستگاه‌های مجری به این سیاست‌هاست.» در توئیت دیگر قاسم‌پور آمده است: «نکته آن است که علی‌رغم اهمیت نهاد خانواده برای جامعه ایرانی و مسائل پرشمار این نهاد، همچنان خانواده به مثابه یک کل، در عرصه سیاست‌گذاری مغفول است. ضمن آن‌که همه مسائل آن نیز در نظر گرفته نشده است.»

این نماینده مجلس که رییس کمیته آسیب‌های اجتماعی کمیسیون اجتماعی نیز هست در ادامه توئیت‌های خود نوشت: «سیاست‌گذاری خانواده محور به معنای محور قرارگرفتن خانواده در برنامه‌ها، سیاست‌های اجرایی، قوانین و مقررات است که هم بر مجلس و هم بر دولت واجب است به این مقوله توجه کنند. آیا تاکنون به این اندیشیده‌ایم که مثلاً نحوه اعطای یارانه‌ها چه تأثیری بر خانواده خواهد داشت؟ قوانین و مقررات حوزه شهرسازی چطور؟ آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های طراحی و ساخت خانه‌ها یا اعطای مجوزها؛ در نگارش این‌ها به نهاد خانواده به مثابه یک کل توجه می شود؟»

قاسم پور در هفتمین توئیت خود اظهار داشت: «این‌ها پرسش‌هایی است که می‌توان بی‌شمار در عرصه‌های مختلف مطرح کرد. مسئله این‌جاست که علی‌رغم تأکید سیاست‌های کلی خانواده، هنوز خانواده نتوانسته به مانند خون در رگ‌های قوانین و سیاست‌ها جاری شود و شاید بتوان راه‌حل عمده را مسئله‌مندکردن خانواده برای قانون‌گذاران و برنامه‌ریزان دانست. بایستی مسئله خانواده، مسئله اصلی عرصه سیاستی کشور شود و سیاستمداران ما دغدغه‌ این نهاد مهم را در تمام لحظات مدیریتی، برنامه‌ریزی و اجرایی خود داشته باشند.»

نماینده مردم تهران در مجلس یازدهم در آخرین توئیت خود نیز نوشت: «در نهایت، در روز ملی خانواده آرزو می‌کنم کانون خانواده‌های شریف ایرانی هر روز گرم‌تر و مهربان‌تر باشد و ما فعالان عرصه سیاست نیز بیشتر و بیشتر در مسیر خانواده‌محوری در فعالیت‌های خود حرکت کنیم.»

کد خبر 693085

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار مجلس

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha