اسپیس‌ایکس بیش از ۴۸ ماهواره استارلینک دیگر را امروز به مدار خواهد فرستاد و موشک حامل آنها پس از پرتاب فرود می‌آید. امکان تماشای زنده این رویداد نیز فراهم شده است.

ارسال ماهواره استارلينك به فضا

به گزارش همشهری آنلاین، ایسنا به نقل از اسپیس، یک موشک دو مرحله‌ای فالکون ۹ با ۴۹ فضاپیمای پهن باند قرار است امروز، دوشنبه در ساعت ۹:۴۴ صبح به وقت منطقه زمانی شرقی(۱۸:۱۴ به وقت تهران) از پایگاه فضایی کیپ کاناورال در فلوریدا به فضا پرتاب می‌شود و شما می‌توانید آن را به صورت زنده از وب‌سایت شرکت اسپیس‌ایکس(SpaceX) تماشا کنید. پخش زنده اسپیس‌ایکس ۱۵ دقیقه قبل از پرتاب آغاز می‌شود.

این ماموریت شامل فرود موشک نیز خواهد بود. حدود ۹ دقیقه پس از پرتاب، مرحله اول موشک فالکون ۹ به سمت زمین باز می‌گردد تا فرودی عمودی بر روی سکوی شناور "A Shortfall of Gravitas" داشته باشد. این سکو در فاصله چند صد مایلی سواحل فلوریدا در اقیانوس اطلس مستقر خواهد شد.

ویدئو | اسپیس‌ایکس ۸۸ ماهواره را به مدار زمین فرستاد

اسپیس‌ایکس ابتدا قرار بود این عملیات را در روز یکشنبه به انجام برساند اما به دلیل نامساعد بودن شرایط آب‌وهوایی برای بازیابی موشک، این پرتاب به روز دوشنبه ۲۱ فوریه (۲ اسفند) موکول شد.

پرتاب پیش رو، یازدهمین پرتاب و فرود مرحله اول این موشک فالکون ۹ به خصوص خواهد بود که رکوردی مشابه موشک فالکون ۹ دیگری که هسته آن در ماه دسامبر به رکورد ۱۱ استفاده مجدد رسید را به دست خواهد آورد.

اسپیس‌ایکس در سال جاری و تا به این لحظه سه محموله بزرگ استارلینک به فضا پرتاب کرده است که دو مورد از آنها در ماه ژانویه و دیگری در روز سوم فوریه پرتاب شدند. آخرین ماموریت این شرکت با مشکلی جدی روبه‌رو شد و یک طوفان خورشیدی باعث از بین رفتن ۴۰ ماهواره از ۴۹ ماهواره این شرکت مدت کوتاهی پس از پرتاب شد.

اسپیس‌ایکس تاکنون حدود ۲۱۰۰ ماهواره استارلینک به مدار ارسال کرده است اما این شرکت هنوز راه زیادی در پیش دارد. اسپیس‌ایکس تاییدیه پرتاب ۱۲ هزار ماهواره استارلینک را دریافت کرده و برای ۳۰ هزار مورد دیگر نیز درخواست مجوز داده است.

کد خبر 658789
منبع: ایسنا

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ناشناس IR ۲۳:۰۳ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۲
    0 0
    به امیداینترنت ماهواره ای