دوشنبه ۲ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۶
۰ نفر

کاچی حکم یک دسر بسیار مقوی و انرژی بخش را دارد و برای سلامت کبد مفید است. طرز تهیه کاچی این دسر مقوی را در این مطلب بخوانید.

کاچی - دسر - kachi

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، کاچی و حلوا از غذاهای مناسب برای همه به ویژه افراد میانسال و سالمند در فصل سرما است. البته حواس‌تان باشد که اگر سالمندان خانواده‌تان مبتلا به دیابت هستند این غذا را با شکر کمتر و با تمهیدات دارویی لازم برای‌شان سرو کنید. کاچی حکم یک دسر بسیار مقوی و انرژی بخش را دارد و برای سلامت کبد مفید است. بهتر است این غذا را بیشتر همزمان با تاریک شدن هوا استفاده کنید. کاچی به علت انرژی بسیار زیادی که دارد برای افراد دارای ضعف جسمانی غذایی بسیار مفید و مقوی به حساب می‌آید. گلاب و زعفران و دارچین آن افسردگی را رفع می‌کند و سالمندان با خوردن آن روحیه بهتری پیدا می‌کنند.

مواد لازم برای تهیه کاچی

آرد گندم یک پیمانه

آب  ۳  پیمانه

کره  ۲۰۰ گرم

گلاب نصف پیمانه

زعفران ساییده  یک قاشق چای‌خوری

شکر ۲ پیمانه

خلال بادام  یک قاشق غذاخوری

خلال پسته و بادام برای تزیین به میزان دلخواه

طرز تهیه کاچی | یک دسر مقوی و مفید برای کبد

 طرز تهیه کاچی | یک دسر مقوی برای سالمندان

۱- برای تهیه کاچی ابتدا شکر را همراه با آب بر روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا شکر آب شده و مواد کمی غلیظ شوند. در آخر گلاب را اضافه کرده و از روی حرارت برمی‌داریم تا عطر گلاب از بین نرود. غلظت این ماده باید مانند شهد مربا باشد. در ظرفی دیگر آرد را در کره کمی تفت می‌دهیم تا خامی آرد از بین رفته و آرد کمی قهوه‌ای شود.

۲- شیره به دست آمده در مرحله اول را به آرد اضافه کرده و به مدت ۱۵ دقیقه کامل و سریع هم می‌زنیم. سپس خلال بادام و زعفران را اضافه کرده کمی هم زده تا مواد مخلوط شوند. در این مرحله کاچی باید جا بیفتد یا به قول قدیم‌ها دم بکشد. یک پارچه به عنوان دم‌کنی در قابلمه گذاشته و روی حرارت بسیار بسیار کم و ترجیحا بر روی شعله پخش کن کاجی را به مدت ۴۰ دقیقه دم کنید.

۳- پس از آماده شدن در ظرف مناسب کشیده و با کمی خلال و یا کمی پودر دارچین آن را تزیین کنید.

کد خبر 658486

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha