کووید اگرچه جان تعداد زیادی را در سراسر جهان گرفته، اما کاهش آلودگی هوای ناشی از قرنطینه‌های کرونایی در اروپا جان بیش از ۸۰۰ نفر را نجات داده است. کاهش ترافیک شهری منجر به کاهش سطح آلاینده‌های هوا شده و این اتفاق بر رویکرد اروپا در مدیریت آودگی هوا اثر گذاشته است.

لندن - هواي آلوده

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از گاردین، بهبود کیفیت هوا به دلیل قرنطینه‌های ناشی از شیوع ویروس کرونا، جان صدها نفر را در اروپا نجات داد؛ لندن و پاریس از جمله شهرهایی هستند که به دلیل کاهش آلودگی هوا در اولین قرنطینه، با کاهش آمار مرگ و میر مواجه شدند.

بر اساس یک مطالعه جدید، جان بیش از ۸۰۰ نفر در سراسر اروپا به دلیل افزایش کیفیت هوا در مرحله اول قرنطینه کووید نجات یافته است. عبور و مرور کمتر خودروها و کامیون‌ها در فضای شهری و جاده‌ای بیشترین تاثیر را در این میان داشته است.

تجزیه و تحلیل اطلاعات مربوط به ۴۷ شهر اروپایی نشان داد که پاریس، لندن، بارسلونا و میلان در میان شش شهر برتر در این رابطه قرار دارند. این مطالعه نشان داد دورکاری و تعطیلی مدارس شهرهای اروپایی باعث کاهش ترافیک شد و لغو رویدادهای عمومی نیز به در خانه ماندن مردم کمک کرد.

کاهش دی اکسید نیتروژن (NO۲) در هوا در شهرهای اسپانیا، فرانسه و ایتالیا بین ۵۰ تا ۶۰ درصد گزارش شده؛ با این حال، سطوح ذرات ریز (۲.۵PM و ۱۰PM) که به واسطه اتفاقات طبیعی - مانند آتش‌سوزی‌ها و گرد و غبار - منتشر می‌شوند کاهش قابل توجهی نداشته است.

آنتونیو گاسپارینی، استاد آمار زیستی و اپیدمیولوژی در LSHTM و نویسنده ارشد این پژوهش، معتقد است نگاهی اجمالی به این شرایط طبیعی نشان داد که چگونه کیفیت هوا را می توان با اقداماتی در حوزه بهداشت عمومی بهبود بخشید. اگرچه اجرای چنین محدودیت‌هایی در شرایط عادی دشوار است، اطلاعات این پژوهش می‌تواند به طراحی سیاست‌های موثر برای مقابله با مشکل آلودگی در شهرهای بزرگ کاربرد داشته باشد.

این پژوهش و سایر مطالعات مشابه نشان می‌دهد که بهبود کیفیت هوای شهری برای سلامت انسان و محیط زیست مهم است و شرایط کرونا فرصتی منحصر به فرد برای مطالعه یک سناریوی «واقعی» برای کشورهای اروپایی ایجاد کرد.

کد خبر 653350

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار شهری

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha