بر اساس اطلاعات بنیاد شورای اطلاعات بین‌المللی غذا، از هر ده مصرف‌کننده خوراکی‌ها، شش نفر می‌گویند مهم است که غذایی که خریداری و مصرف می‌کنند به صورت طبیعی و با تکیه بر اصول زیست‌محیطی تهیه شود.

nutrition

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از انتخاب،‌ در حال حاضر، رژیم غذایی جدیدی مبتنی بر خوردن غذاهایی با کربن کم در حال رشد است. این رژیم غذایی دوستدار  آب و هوا یا محیط زیست نامیده می‌شود و صنعت غذا را متزلزل می‌کند.

به گزارش Wmcaction new۵، تا سال ۲۰۵۰، حدود ۳۰ تا ۵۰ درصد از گونه‌های روی زمین به دلیل تغییرات آب و هوایی منقرض می‌شوند.

دکتر لزلی پول، استاد کالج رولینز، می‌گوید: من فکر می‌کنم ما اکنون می‌توانیم اقدامات لازم را برای کاهش این تغییرات و کاهش تأثیرات آن انجام دهیم.

یک قدم مهم این است که مراقب آنچه می‌خورید باشید. روند غذایی جدیدی به نام رژیم آب و هوایی یا خوردن غذاها بر اساس رد پای کربن در حال افزایش است. برخی رستوران‌ها گزینه‌های اقلیمی را به منوهای خود اضافه کرده‌اند. همچنین برچسب‌هایی را به منو اضافه کرده‌اند که به مشتریان اجازه می‌دهد ردپای کربن آیتم‌های منو را ببینند؛ بنابراین چگونه می‌توانید از رژیم آب و هوایی پیروی کنید؟

شاید باید  ابتدا مصرف گوشت گاو را کاهش دهید. پول توضیح می‌دهد: تولید گوشت گاو شامل استفاده زیادی از انرژی و آب است.

در حقیقت، برای تولید تنها یک‌چهارم پوند گوشت، شما به ۱۵۰ گالن آب نیاز دارید. همچنین باید از مصرف بادام، پسته و آووکادو خودداری کنید، زیرا همه آن‌ها برای رشد به آب زیادی احتیاج دارند. در عوض به میوه و سبزیجات مناسب فصل پایبند باشید و از بازارهای محلی خرید کنید. این تغییرات کوچک در رژیم غذایی شما، می‌تواند به پیشرفت‌های بزرگ در آینده‌ای روشن و پاک کمک کند.

رژیم دوستدار آب و هوایی نه‌تنها برای محیط زیست مفید است، بلکه برای سلامتی شما نیز مفید است. حذف گوشت قرمز مانند گوشت گاو می‌تواند خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ، سینه، پروستات، لوزالمعده و معده را کاهش دهد.

کد خبر 618768

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار