یکی از متخصصان سازمان بهداشت جهانی توصیه می‌کند هنگام انتخاب نمک به ماندگاری، مقدار ید و درجه آسیاب نمک توجه کنید.

salt - نمک

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از اسپوتنیک، سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد که مصرف نمک در بزرگسالان کمتر از پنج گرم در روز است. علاوه بر این، نمک باید با ید غنی شود.

یکی از متخصصان سازمان بهداشت جهانی توصیه می‌کند هنگام انتخاب نمک به ماندگاری، مقدار ید و درجه آسیاب نمک توجه کنید.

وی گفت: در نمک خرد شده، ید پایدارتر است. محتوای ید باید حداقل ۴۰ + ۱۵ میکروگرم در گرم نمک باشد. در زمان خرید، ماندگاری محصول باید حداقل نه ماه باشد، یعنی نمک برای ۹ ماه مواد مغذی خود را نگه می‌دارد. پس از این مدت، نمک خراب نخواهد شد، اما یددار نخواهد بود. همچنین از خرید نمک‌های فله خودداری کنید.

کد خبر 617655

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار