پودینگ نان و کره که تهیه آن از اوایل قرن ۱۱ در بریتانیا رواج پیدا کرد راهی برای جلوگیری از هدر رفتن دورریختنی‌های نان در خانه‌ها بوده است.

پودینگ نان و کره - آشپزی - تغذیه

به گزارش همشهری آنلاین، با طرز تهیه پودینگ کلاسیک نان و کره چطور هستید؟ ما معمولا پودینگ را به صورت آماده در جشن‌ها و مهمانی‌ها خورده‌ایم و احتمالا از دستور کلاسیک تهیه آن در خانه بی‌خبر هستیم. در ابتدا نگاهی به تاریخچه این دسر بیندازیم. پودینگ نان و کره که تهیه آن از اوایل قرن ۱۱ در بریتانیا رواج پیدا کرد راهی برای جلوگیری از هدر رفتن اضافات نان در خانه‌ها بوده است. این پودینگ به «دسر مردم فقیر» معروف بوده است، چراکه بیشتر در خانه‌های مردمان این طبقه تهیه می‌شده است. پس از گذشت سال‌ها و با اضافه و کم کردن برخی از مواد در نهایت این دسر توانست جایگاه محبوبی در دنیای آشپزی بین‌المللی پیدا کند و به شکل امروزه سرو شود.

اما ما امروز طرز تهیه پودینگ کلاسیک را به همان روشی که صدها سال پیش تهیه می‌شده برایتان آماده کرده‌ایم تا شما را به حال و هوای آن دوران ببریم. این دسر از لایه‌های مختلفی تهیه شده که هر کدام از آن‌ها مزه خاصی دارند و در کنار هم ترکیبی جادویی به وجود می‌آورند. همچنین لایه‌های درونی نرم و خامه‌ای این دسر در کنار لایه رویی ترد و کاراملی آن تضادی بسیار خوشمزه و وسوسه‌انگیز می‌سازد. شایان ذکر است که آماده کردن این دسر مطابق دستور زیر برای افرادی که رژیم غذایی گیاه‌خواری را دنبال می‌کنند هم بسیار مناسب است.

  • مواد لازم برای تهیه پودینگ کلاسیک نان و کره ساده

خامه صبحانه سه بسته

زرده تخم مرغ هشت عدد

پودر قند یا شکر دانه‌ریز ۱۷۵ گرم

نان تست سفید ۱۶ برش

کره ۷۵ گرم

کشمش ۱۰۰ گرم

جوز هندی یک‌چهارم

بستنی برای سرو کردن (اختیاری) به مقدار دلخواه

  • طرز تهیه پودینگ

► مرحله اول

دسرهای خوشمزه و معروف در دنیا وجود دارد که پودینگ نیز یکی از انواع جذاب و دوست‌داشتنی آن‌هاست. ما پیش از این نیز سعی کرده‌ایم تا شما را با انواع متفاوت و خوشمزه این دسر مانند پودینگ خرمالو یا پودینگ شکلاتی آشنا کنیم اما طرز تهیه این پودینگ کلاسیک با نان و کره یک چیز دیگر است.

برای تهیه این دسر کلاسیک و قدیمی ابتدا کره را از یخچال بیرون بیاورید و بگذارید تا چند دقیقه در دمای اتاق بماند تا نرم شود. یک قابلمه بردارید و خامه صبحانه را داخل آن بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا خامه جوش بیاید. در همین حین، زرده هشت عدد تخم مرغ درشت را جدا کنید و داخل یک کاسه بریزید. ۱۷۵ گرم پودر قند یا شکر دانه ریز به زرده‌ها اضافه کنید. حدود سه تا پنج دقیقه زرده‌ها و شکر را با همزن برقی هم بزنید تا پف کنند. خامه داغ را روی زرده‌ها بریزید و به طور مداوم هم بزنید تا به خوبی ترکیب شوند. سپس کاسه را کنار بگذارید.

► مرحله دوم

نان‌های تست را روی یک سینی بچینید. با استفاده از یک چاقو کناره‌های نان را ببرید. مقداری از کره نرم شده را روی هر دو طرف هر یک از نان‌ها بمالید. هر نان را از وسط برش بزنید به طوری که از یک نان دو مثلث ایجاد شود. یک ظرف کم عمق مخصوص فر را بردارید و کف و کناره‌های آن را با کمی کره چرب کنید. سپس یک لایه نان تست بچینید. روی آن را با یک لایه کشمش بپوشانید و نیمی از جوز هندی را روی آن رنده کنید.

► مرحله سوم

باقی نان تست‌ها را بچینید و دوباره با یک لایه کشمش و جوز هندی رنده شده روی نان‌ها را بپوشانید. اکنون کاستارد (مخلوط خامه و زرده) را روی لایه آخر بریزید. ظرف را برای حداقل ۲۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود. همچنین می‌توانید ظرف را برای چند ساعت داخل یخچال بگذارید تا کاملا خنک شود سپس آن را بپزید.

► مرحله چهارم

فر را روشن کنید و درجه حرارت آن را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا گرم شود. ظرف را از یخچال خارج کنید و داخل یک ظرف عمیق دیگر قرار دهید. داخل ظرف عمیق را با حدود یک کتری آب گرم پر کنید به طوری که آب حدود سه چهارم از ظرف داخلی را از بیرون بپوشاند. به این ترتیب یک حمام آب داغ درست کرده‌اید که به بهتر پخته شدن پودینگ شما کمک می‌کند. ظرف را داخل فر قرار دهید و به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه بپزید تا کاملا آماده شود.

► مرحله پنجم

پس از این که پودینگ پخته شد، ظرف را با احتیاط از فر خارج کنید و ظرف حاوی پودینگ را از داخل حمام آب داغ خارج کرده و کنار بگذارید. روی پودینگ را با کمی پودر قند بپوشانید. با حرارت شعله تورچ (فندک مخصوص شیرینی‌پزی) شکر روی پودینگ را کاراملی کنید. پس از گذشت تقریبا پنج دقیقه پودینگ را با یک چاقو تیز ببرید و داخل بشقاب مورد نظرتان بریزید و همراه با یک اسکوپ از بستنی مورد علاقه‌تان سرو کنید. نوش جان!

  • نکات طرز تهیه پودینگ کلاسیک نان و کره

در صورت استفاده از تورچ (فندک مخصوص شیرینی‌پزی) دقت کنید که شعله را خیلی نزدیک به پودینگ نگیرید چون در غیر این صورت شکر روی پودینگ می‌سوزد.

اگر برش‌های نانی که استفاده می‌کنید زیادی زخیم است بهتر است ابتدا با یک وردنه کمی نان را نازک کنید سپس روی آن را کره بمالید.

منبع: bbc good food ترجمه از کتاب کاله

کد خبر 581617

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار