همشهری آنلاین: سیب‌زمینی یکی از محبوب‌ترین مواد اولیه غذایی در دنیاست. خود آن را به شکل سرخ‌کرده، پوره و آب‌پز استفاده می‌کنند و ترکیب آن با مواد غذایی دیگر هم به شدت کاربرد دارد.

آشپزی

سیب زمینی به دلیل داشتن نشاسته چاق کننده هم هست و البته زود هم گرسنگی را رفع می‌کند. پس از جنگ جهانی دوم که در آلمان قحطی شده بود، سیب‌زمینی پایه اصلی غذای آلمانی‌ها را تشکیل می‌داد.

هنگام خرید سیب‌زمینی دقت کنید که آسیب ندیده و ریشه نزده باشد. سیب‌زمینی‌هایی هم که بخشی از آنها سبز رنگ است خوب نیستند. سیب‌زمینی خوب را می‌توان از رنگ آن شناخت. سیب‌زمینی‌هایی که رنگ گوشت آنها کمی زردتر است زودپز هستند.

سیب‌زمینی را در جای خنک و تاریک نگه‌داری کنید که ماندگارتر باشد. سیب‌زمینی را در یخچال نگذارید چون سرمای زیاد نشاسته را به شکر تبدیل می‌کند و سیب‌زمینی هم که پر است از نشاسته.

کد خبر 34639

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار