گروه سلامت: محققان به تازگی توصیه جدیدی برای پیشگیری از ابتلای کودکان به انواع آلرژی و حساسیت، از جمله آسم، ارائه کرده‌اند: مصرف ماهی و سبزیجاتی مانند لوبیا سبز در دوران کودکی.

به گزارش رویترز، در مطالعه این محققان در دانشگاه «کرت» در یونان، کودکانی که تا 6 سالگی در رژیم غذایی‌شان بیشتر ماهی و سبزیجات داشتند، تا 57 درصد کمتر از سایر کودکان به آسم مبتلا شده بودند.

همچنین در این مطالعه مشخص شده کودکانی که از میوه تازه استفاده می‌کردند، تا 62 درصد کمتر به خس‌خس سینه، از علائم اولیه تنگی راه‌های ریز تنفسی یا همان آسم، مبتلا شده‌اند.

این محققان عقیده دارند احتمالا امگا-3 موجود در ماهی، به‌خصوص ماهی آزاد، با خاصیت ضدالتهابی‌‌اش، می‌تواند چنین اثری داشته باشد.

در مورد سبزیجات و میوه‌جات هم احتمالا آنتی‌اکسیدان‌ها مسئول این فایده‌ بوده‌اند. جزئیات این پژوهش در نشریه «آلرژی و ایمنی‌شناسی کودکان» منتشر شده‌است.

کد خبر 34438

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار