همشهری آنلاین: پسنده کباب یکی از غذاهای سنتی هند محسوب می‌شود.

آشنایی با روش تهیه پسنده کباب غذای هندی

گوشت بدون استخوان 1000 گرم

سیر 2 عدد

نعنا قدری

گشنیز قدری

ماست ساده کم چرب 750 گرم

پیاز 4 عدد

روغن 4 قاشق سوپ‌خوری

فلفل قرمز 2 عدد

سیب زمینی 500 گرم

آرد نخود‌چی 2 قاشق سوپ‌خوری

فلفل سياه قدری

زردچوبه قدری

پسنده کباب

روش تهیه:

یک کیلو گوشت بی‌استخوان را بقطعات نسبتا بزرگ تکه تکه کنید سپس دو حبه سیر و مقداری گشنیز سبز ، نعناع سبز دو سه عدد فلفل قرمز و یا سبز را بکوبید و با گوشت قطعه قطعه شده خوب مخلوط کنید و سپس گوشت را بطور ملایم ساطور بزنید تا ادویه جات فوق الذکر داخل آن جای گیرد .

مواظب باشید گوشت را زیاد عمیق ساطور نزنید سپس گوشت را توی یک چارک ماست بخوابانید.

بعد از یک ساعت چهار دانه پیاز را در چهار قاشق سرخ کنید . وقتی که کمی سرخ شد درون آن دو قاشق آرد نخود و یک قاشق روغن سرخ کنید . وقتی که کمی سرخ شد درونش دو قاشق آرد نخود و یک قاشق چای‌خوری فلفل و زرد‌چوبه بریزید و اینها همه را روی آتش ملایم بپزید و نیم کیلو سیب زمینی را حلقه حلقه کرده سرخ کنید.

ربع ساعت قبل از خوردن غذا ، سیب زمینی‌ها را روی آن بریزید . این کباب را باید با نان لواش خورد.

http://www.akairan.com

کد خبر 327454

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 6 =