یکشنبه ۱۸ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۱۵
۰ نفر

همشهری آنلاین: تاووک (Patlıcanlı Tavuk) نوعی خوراک ترکیه‌ای است.

آشنایی با روش تهیه تاووک - غذای محلی ترکیه‌ای

آماده سازی : 45 دقیقه

پخت : 30 دقیقه

مواد لازم:

بادمجان: 2 عدد

مرغ (گوشت بدون استخوان): نیم کیلو گرم

فلفل سبز: 4 عدد

پیاز: يك عدد

سیر: 2 عدد

گوجه فرنگی: 3 عدد

رب گوجه فرنگی: يك قاشق غذاخوری

روغن مایع: نصف فنجان (به میزان لازم)

ادویه کاری، فلفل سیاه و نمک: به میزان لازم

طرز تهيه:

مرغ‌ها را به قطعات کوچک برش داده و همراه پیاز خرد شده و سیر خرد شده در روغن تفت می‌دهیم.

فلفل‌ها را هم خرد کرده و به مواد اضافه می‌کنیم. بادمجان‌ها را که قبلا برش داده و در کمی آب نمک نگه داشته‌ایم تا تلخی آنها گرفته شود و قبلا سرخ کرده‌ایم به مواد اضافه کرده و تفت می‌دهیم.

بعد گوچه فرنگی را اضافه می‌کنیم و مواد را سرخ کرده و می‌گذاریم تا کاملا بپزد در آخر ادویه و نمک را اضافه می‌کنیم.

تاووک

کد خبر 303455

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

دیدگاه خوانندگان

اخبار بازار و کسب و کار

خواندنی‌ها