همشهری آنلاین: این دستور یک روش ساده برای تهیه پلو مرغ طلایی هندی نرم و کرم‌دار با طعم ملایم ادویه‌ای است . مواد اولیه زیاد است ولی زمان آماده‌سازی کوتاهی برای تهیه آن نیاز است.

آشنایی با روش تهیه پلو مرغ طلایی (غذای هندی)

مدت زمــان طبخ: 30 دقیقه

مناسب برای تعداد: 4 نفر

جدول ارزش غـذایی

کالری برای یک نفر : 145 کالری

چربی برای یک نفر : 4.70 گرم

پروتئین برای یک نفر : 7.70 گرم

کربوهیدرات برای یک نفر : 18.00 گرم

پلو مرغ طلایی

مواد لازم جهت تهیه پلو مرغ طلایی :

1. کره : 3 قاشق غذاخوری

2. ران مرغ بدون اسخوان و پوست ، به قطعات بزرگ خرد شده : 8 عدد

3. پیاز خلال شده : 1 عدد

4. پودر زرد چوبه : 1 قاشق چای خوری

5. پودر دارچین : 1 قاشق چای خوری

6. برنج دانه بلند : 250 گرم

7. ماست : 425 میلی لیتر

8. کشمش : 60 گرم

9. عصاره مرغ : 200 میلی لیتر

10. گوجه فرنگی خرد شده : 1 عدد

11. گشنیز یا جعفری تازه ، خرد شده : 2 قاشق غذاخوری

12. نارگیل ، تفت داده شده : 2 قاشق غذاخوری

13. نمک : به میزان لازم

14. فلفل : به میزان لازم

15.گشنیز تازه : جهت تزیین

  • طرز تهیه پلو مرغ طلایی :

1. کره را در یک قابلمه چدنی یا تفلون حرارت داده و مرغ و پیاز را حدود 3 دقیقه در آن سرخ نمایید.

2. زردچوبه ، دارچین ، برنج و نمک و فلفل را به قابلمه اضافه نموده ، هم بزنید و به آرامی به مدت 3 دقیقه سرخ نمایید .

3. ماست، کشمش و عصاره مرغ را افزوده و خوب مخلوط نمایید . درب ظرف را ببندید و به مدت 10 دقیقه بجوشانید ، مرتب مواد را هم بزنید ، تا برنج نرم شده و همه آب مرغ را جذب کند . در صورتیکه مخلوط شروع به خشک شدن کرد ، مقدار بیشتری عصاره مرغ به آن بیافزایید .

4. گوجه فرنگی خرد شده و جعفری یا گشنیز تازه را به مواد بیافزایید .

5. بر روی پلو مرغ طلایی ، نارگیل تفت داده پاشیده و با گشنیز تازه آن را تزیین نمایید .

  • توصیه سرآشپز جهت تهیه پلو مرغ طلایی :

برنج دانه بلند ارزان‌ترین و رایج‌ترین برنج موجود در بازار است . برنج باسماتی به دلیل دانه‌های باریک و عطر خوشی که دارد گران‌تر می‌باشد . تمامی برنج‌ها ازجمله باسماتی را قبل از استفاده باید کاملا زیر شیر آب سرد بشویید .

منبع : آشپزی سریع و آسان

کد خبر 320259

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار