شنبه ۱۳ تیر ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۴
۰ نفر

همشهری آنلاین: کلوچه خوش طعم آویشن را برای وعده افطار در ماه مبارک رمضان تهیه کنید.

آشنایی با روش تهیه کلوچه آویشن

تعداد: 36 عدد

زمان تهیه و پخت کلوچه آویشن: 41 دقیقه

مواد لازم برای کلوچه آویشن:

کره آب شده نصف پیمانه

شکر يك چهارم پیمانه

آویشن تازه یک قاشق غذاخوری

پوست لیموی رنده شده دو قاشق چای‌خوری

آب لیموترش یک قاشق غذاخوری

آرد کامل يك و يك چهارم پیمانه

شکر سبز مقداری برای تزیین

طرز تهیه کلوچه آویشن:

فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه متوسط، کره را با هم زن برقی به مدت 30 ثانیه هم بزنید. شکر را اضافه کنید. آنها را هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.

آویشن، پوست رنده شده لیموترش و آبلیموترش را اضافه کنید و هم بزنید. در این مرحله باید آرد را اضافه کنید. تا جای ممکن با همزن برقی هم بزنید و پس از اینکه سفت شد، با قاشق چوبی به روند اضافه کردن و هم زدن آرد ادامه دهید.

خمیر را روی سطح آردپاشی شده به خوبی ورز دهید. سپس آن را به چند بخش تقسیم کنید.

هر بخش را روی سطح آردپاشی شده به شکل مستطیل برش دهید و از داخل آن مربع‌های 4 سانتی‌متری در بیاورید. آنها را داخل سینی فر که از قبل چرب کرده‌اید بچینید و شکر سبز خوراکی روی آنها بپاشید.

سینی را به مدت 6 تا 8 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شوند.

کلوچه آویشن

ارزش غذایی:

کالری: 48

چربی: 3 گرم

کلسترول: 7 میلی‌گرم

سدیم: 23 میلی‌گرم

کربوهیدرات: 6 گرم

فیبر: 0 گرم

قند: 2 گرم

پروتئین: 0 گرم

کد خبر 299987

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha