دوشنبه ۲۲ تیر ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۱
۰ نفر

همشهری آنلاین: اگر د لتان می‌خواهد با افطاری مجلسی و سنتی کرمان آشنا شوید، یکی از معروف ترین آنها همین خورش گوشت است. خورشی که در بیشتر مراسم رسمی طبخ می شود و طرفد اران خود ش را هم د ارد. این خورش هم د ر سحر هم د ر افطار طبخ می شود، اما به د لیل اینکه کمی پختنش وقت می‌برد، انتخاب بهتری برای افطار است.

خورش گوشت، افطاری مجلسی کرمانی‌ها

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر

500 گرم گوشت گوسفند ی با استخوان

4 عد د گوجه فرنگی

يك پیمانه گشنیز خرد شد ه

2 عد د سیب زمینی

يك عد د پیاز

نصف قاشق سوپ‌خوري پود ر زیره

به میزان لازم نمک،فلفل و زردچوبه

طرز تهیه:

1. پیاز را نگینی خرد کنید و آن را د اخل تابه با زردچوبه، فلفل و پود ر زیره کمی تفت د هید.

2. گوجه فرنگی‌ها را نگینی خرد کرد ه و با پیاز تفت د هید.

3. حالا گوشت را اضافه کنید و بگذارید کمی رنگش تغییر کند.

4. د و لیوان آب جوش روی گوشت بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم 2 ساعت بپزد.

5. نیم ساعت ماند ه که گوشت را از روی حرارت برد ارید، سیب زمینی را پوست گرفته و خرد کنید، سپس آن را همراه با گشنیز به خورش اضافه کنید.

نکته:

مرد م کرمان این خورش را با گوجه می‌پزند. اگر دوست دارید رنگ خورشتان قرمز باشد، یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید.

مجله آشپزی مثبت

کد خبر 300883

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha